Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Drága nők, összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pumukli alfahím kérdése:

Drága nők, összejönnétek egy fizikai munkással aki iszonyú erős? Megvédene titeket ha kell, mondjuk az utcán. Vagy inkább maradna a szokásos szellemi foglalkozású gyerek, aki elszalad ha ránéznek?

Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 18:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem az ereje a donto tenyezo. Ha nincsen kozos temank, akkor tolem lehet a vilag legerosebb embere is, akkor se kellene.
2018. szept. 29. 19:33
 12/21 anonim ***** válasza:

Igen az rendkívül fontos!

Húú bazz...

2018. szept. 29. 20:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Én pénzügyekkel foglalkozom bankban, de testépítek és elég izmos vagyok a nagy magyar átlaghoz képest, vagy akár csak a korombeli férfiak átlagához képest is.
2018. szept. 29. 20:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem szokott testőrre szükségem lenni, mert nem vagyok híres, és nem is járok olyan helyeken általában. Tömegközlekedésen mostanában a legutolsó para tűvel szurkáló fazonok voltak (én megúsztam, de volt, aki mai napig nem tudja, hogy elkapott-e így valamit, vagy megúszta az ijedtséggel), de ott meg mit ér a fizikai erejével, ha már megszúrtak esetleg?
2018. szept. 29. 21:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen, maradna az, aki elszalad. Mindenki azzal érvényesül, amivel tud. Ő az eszével.
2018. szept. 29. 22:23
 16/21 anonim ***** válasza:
71%

Szóval azért jöjjenek veled össze mert Te megvédhetnéd egy olyan helyzetben amibe valószínűleg soha az életben nem kerülnek?

Okos elgondolás....

Vagy Te levernél mindenkit az utcán aki csak odaszól a nődnek? Mert ilyen nyomi beszólásokat általában könnyedén kezelnek maguk is, halálos fenyegetés meg nem igen gyakori normál embereknél.

Az erő nem akadály de ha ez minden amit nyújtani tudsz ...

vagyis nem tudsz nyújtani semmit?

2018. szept. 29. 22:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Lényegtelen tényező, hogy iszonyúan erős. Ha megtámad az utcán egy csapat férfi (ami azért nem olyan gyakori, hogy ez párválasztásnál relevánsnak számítson), akkor hiába vagy elég erős, ha többen vannak, vagy valamilyen fegyver, kés van a támadónál.
2018. szept. 29. 22:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Igen összejönnék.

☺😉

2018. szept. 30. 08:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Te vagy a részeges karatemester?
2018. szept. 30. 08:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Nahat, valaki irigykedik az okos ferfiakra. :)

Nekem volt mar "hagyomanyos munkas" pasim. Mit mondjak? Soha tobbet! Iszonyat tudatlanok, feltekenykedok, es azt hiszik, hogy a no egy targy, amit birtokolni lehet. Tisztara muszlim-feeling. Fuj.

Maradok a szellemi foglalkozasu ferfiaknal. :) Veluk intellektualis beszelgetesbe elegyedhetek, es nem pedig a legujabb animalszexes idetlen poent kell meghallgatnom.

2018. okt. 1. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!