Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudom, hogy el fogom felejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy el fogom felejteni, de nagyon fáj?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem nyár elején egy pasival. Nagyon szimpatikusnak tűnt, összejártunk, le is feküdtünk egymással többször is, de mindig éreztem, hogy semmi szenvedély nincs benn, olyan tárgyilagosnak tűnt az egész. Aztán megkérdezte, mit gondolok kettőnk kapcsolatáról, mert ő nem akar kapcsolatot. Utána kérdezte, hogy mit gondolok a vadabb szexről? Aztán elkezdte ecsetelni, hogy ő csak a bdsm szexet élvezi, és csikifétise van... Onnantól már semmi másról nem lehetett vele beszélni... Megbeszéltünk egy alkalmat, de nem jött el. Azt mondta, hogy jár pszichológushoz, és hogy ő függő, és ezért nincs kapcsolata... Azt mondta tizenéves kora óta van nála ez az egész... Arról is beszéltünk, hogy mindkettőnk anyja mentális beteg, és ugyanaz a bajuk, viszont ő utálja, és nem beszél vele. Azt mondta, sokat bántotta kiskorában, és lehet, hogy ezért szereti a bdsm-et. Úrnőt akart belőlem csak csinálni, de én erre képtelen vagyok...

Azért fogott meg, mert nagyon hasonlít rám sokmindenben, és mindig olyan párra vágytam, amilyen ő volt. Külsőleg is nagyon tetszett, pont úgy nézett ki, ami nekem tökéletesen megfelel... Ő is nagyon szereti a természetet, és egyébként nagyon művelt... Na meg mikor megtudtam,hogy aző anyukája is beteg ugyanúgy, ahogy az enyém, akkor az a hab volt a tortán, arra gondoltam, hogy végre valaki meg fog érteni, és végre valaki van, akinek elmondhatom az érzéseimet, stb... Sosem gondoltam, hogy van valahol egy férfi, aki ugyanolyan, mint én...

Segíteni akartam neki, azt hittem, hogy ha tudja, hogy én is átéltem, amit ő, akkor velem marad, de ennek ellenére azt mondta, hogy nem, mert ő olyan párt akar, aki normális családból jön. Én mondtam neki, hogy ez butaság, mi a normális fogalma? Másrészt mindenhol vannak problémák, és én a szüleimet nagyon szeretem és tisztelem, és folyamatos jó kapcsolatot tartok velük, rendszeresen látogatom, segítem őket. Én tudom, hogy az anyám nem azért volt olyan velem, amilyen, mert gonosz, meg ártani akart volna, hanem mert beteg. Én mellette maradtam így is. Orvosokat kerestem, és segítettem, és most már nagyjából rendben van (skizofrén).

Tudom, hogy ez a pasi lehet, hogy beteg, hiába jár pszichológushoz, mert még mindig nem jár jó úton... Tudom, hogy már nem fog megváltozni, csak olyan okosnak tűnt, és annyira jól indult, és annyira hinni akartam benne... Elképzeltem sajnos őt olyannak, amilyen nem is, és talán azt szerettem :( Sokszor volt már csalódásom, mindegyiken túltettem magam... Tudom, hogy ezen is túl fogom, és az eszemmel tudom, hogy semmi értelme nem lenne köztünk egy kapcsolatnak, csak szenvednék, de mégis a szívemmel nem tudok gondolkozni. Nem futok utána, meg ő nem tudja, hogy ez nekem fáj.

Én sajnos mindig a hozzá hasonlókat vonzottam be, tudat alatt, vonzottam azt, akivel gond van. Már beszéltem pszichológussal, és megpróbálom, hátha segít, de az a helyzet, hogy nagyon sokat olvasok, stb ilyen témában, és félek tőle, hogy sok újat nem tud mondani.

Terveim vannak, dolgozom, külön élek, stb, mindenem megvan.

2018. szept. 29. 18:32
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:

Azt is mondta a pasi, hogy ő nem tanulta meg, hogy mi a szeretet, és most kell megtanulnia. Régebben jártam pszichológushoz, tudom, hogy csak irányt mutat, ő nem fogja megtanítani, mi a szeretet. Másrészt egy olyan lány, akinek otthon rendben élnek a szülei, nem hiszem, hogy olyan pasit fog kiválasztani, mint ő. Azt is tudom, hogy egy kapcsolatnak nem az a lényege, hogy a másiktól kell várni, hogy segít megtanítani, mi a szeretet, ekkora terhet nem szabad róni másra, nem mástól kell várni, hogy helyrehozza évek rombolását, és egy nő nem tudja pótolni, amit az ember anyja nem adott meg annó...

De ő ezeket nem fogja fel, rossz úton jár. Hogy én mit tudtam volna neki adni? Megértettem volna, meghallgattam volna, a saját hiteles példám által segítettem volna túllendülni...

Hogy ő mit adott volna nekem? Hát ez az, hogy talán semmit, csak fájdalmat..

2018. szept. 29. 18:37
 2/29 anonim ***** válasza:
Nem bevonzod, hanem latod, hogy nem normalis es megis ott maradsz a figyelmezteto jelek ellenere. Itt kell megfogni a dolgokat a jovoben. Latod, hogy nyomorult az ürge, telefonon letilt, nincs több randi, nincs majd en megmentem fixacio.
2018. szept. 29. 18:38
 3/29 A kérdező kommentje:
Igen, ez a gáz... Hogy tudom, hogy sokan nem is veszik észre, miben vannak, én meg észreveszem, és fel is fogom, és mégsem tudom befejezni. Nem direkt csinálom, nagyon borzasztó érzés, hogy egy ilyen ember így hat rám, és képes vagyok rosszul érezni magam miatta, miközben tökéletesen tudom, hogy ez helytelen, és nem normális. Ezért kerestem fel pszichológust, hogy ebben segítsen, hogy ezt hagyjam abba, ha észreveszem a jeleket, ne képzelődjek, hogy majd én megváltoztatom.
2018. szept. 29. 18:43
 4/29 A kérdező kommentje:
Nem direkt csinálom sajnos, hogy nem tudok kiszállni időben az ilyenből. Olyan, mintha drogos lennék, csak tudnék róla.
2018. szept. 29. 18:44
 5/29 anonim ***** válasza:

Próbálj minél kevésbé babrálni ezekkel a múltbéli emlékekkel. Tudom könnyű így ezt mondani de - engedd el az emlékeket vele kapcsolatban, ne minősítsd, ne akarj semmit máshogyan csinálni.., és úgy alapból lépj tovább. Persze ha eszedbe juta valami nem kell elnyomni, csak tekints rá úgy mint egy korábbi korszakra az életedben. Szóval ne elemezgesd, és ne is akarj már semmit ezzel kapcsolatban csinálni. Csak átélted.., a múlt pedig elmúlt - csak emlék maradt belőle - vagyis álomkép/illúzió. Ha megjelenik megint a gondolat próbáld ezt realizálni, és akkor talán könnyebben el tudod engedni.

Egyébként ez az hogy ennyiből nekem az jött le hogy Te haladsz, de ő pedig leragadt egy ponton. Nem tudsz neki segíteni, és így törvényszerű hogy külön úton kell folytatnotok az életet.

Csak haladj tovább az utadon ahogy eltervezted, és legközelebb talán jobb kapcsolatot tudsz kezdeni ;)

2018. szept. 29. 18:57
 6/29 anonim ***** válasza:
Amúgy meg adj magadnak időt... Nekem is idén kezdődött egy fél éves kapcsolatom ami jó 2 hónapja ért véget. Sajnos én sem tudtam továbblépni rajta hiába a hónapok pl ma is nagyon sokat gondoltam a közösen eltöltött időkre. Mivel mással nem tudom magam eléggé a jelenbe hozni, ezért naponta többször meditációt gyakorlok. Nem tudom mikor lesz jobb, de szerintem az segít a legjobban ha mindig a lehető legjobban a jelenben tudjuk tartani magunkat, és nem babrálunk a múlt emlékeivel...
2018. szept. 29. 19:05
 7/29 A kérdező kommentje:
Igen,én is ezt érzem, hogy jóval előrébb vagyok érzelmileg, mint ő... Pedig ő jóval idősebb nálam... Csak azt nem értem, ha évek óta pszichológushoz jár, akkor miben segít neki, ha ennyire le van maradva még hozzám képest is? Ez kicsit azért megdöbbentő... Én már túltettem magam a gyerekkoromon, meg a kamaszkoromon, és én szembe néztem anyámmal, és helyrehoztuk, ami elromlott, mi erősek voltunk, úgy látszik, ők nem. Nekem van testvérem, meg édesapám is mindig mellettem állt. Persze ettől még én is voltam egyedül, és harcoltam egyedül, magammal pedig küzdök a mai napig.
2018. szept. 29. 19:09
 8/29 A kérdező kommentje:
Hát kívánom neked, hogy minél előbb helyre gyere :) Meditációt én is próbáltam, nagyon hasznos! Illetve a legjobb a terápia az, ha tervezgetek! Ha van tervem, hogy mit szeretnék, akkor mindig jobban érzem magam. Pl úszni, kocsit vezetni, nyelvvizsga, ilyenek, amiktől több leszek
2018. szept. 29. 19:11
 9/29 anonim ***** válasza:

Ha szereted akkor ne add fel!

Az ördögi kört sajnos nem lehet feloldani semmi mással, csak ha elkezdesz küzdeni a vágyaidért, és másképpen állsz a dolgokhoz, mint ahogy eddig tetted! Ha nem tudja, hogy ez fáj neked, ha nem beszélsz őszintén az érzéseidről, akkor te ne várd el ugyanezt tőle. Az élet nem véletlenül teszi ugyanazt a leckét elénk, amíg nem oldod meg, addig így is fog maradni. A megfutamodás úgy tűnik nem megoldás a számodra, különben nem éreznéd rosszul magad.

2018. szept. 29. 19:14
 10/29 anonim ***** válasza:

"Csak azt nem értem, ha évek óta pszichológushoz jár, akkor miben segít neki, ha ennyire le van maradva még hozzám képest is??,,

Nézd ~ szerintem nem törvényszerű hogy valaki egyáltalán gyorsan változzon, vagy hogy ezt hogy csinálja. Az is lehetséges hogy tudatalatt ő bizonyos dolgokon nem akar változtatni - pedig tuja hogy az lenne a megoldás. A tudat egyébként is nagyon összetett dolog. Így most nem tudjuk ezt megérteni ahhoz kevés az infó, de Te biztosan jobban megérted mert elég sok időt töltöttél vele. A lényeg hogy lehet neki akkor még ebben a helyzeteben kell még maradni egy ideig, és mikor már "elég volt,, neki akkor továbblép majd. Az már az ő dolga - hagyd rá.

2018. szept. 29. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!