Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baráti társaságban megismertem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baráti társaságban megismertem két fiút. Az egyik nagyon tetszik bármit el tudnék vele képelni és sajnos már az első randin volt szex is, de ő nem akar komoly folytatást. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
A nekem nem tetsző fiúval eljártam bulizni, programokra, csókolóztunk is, reméltem, hogy majd megkedvelem, de nagyon nem az esetem sajnos pedig bármit megtenne értem, szerelmet is vallott.
2018. szept. 29. 13:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Meg lesz a böjtje ennek a korai kufircnak. Most hátradőlök karbatett kezekkel és várom pár nap, hét múlva a rinyát itt. 😜 Te ribizli.
2018. szept. 29. 15:02
 12/17 A kérdező kommentje:

Csodálatos komentek és privátok születtek, gratulálok.

Hozta a formáját az oldal ma is, kíváncsi voltam hogy egy gyik-os történet másik oldalát hogyan reagáljátok le. Szerencsére sosem voltam ennyire agyalágyult, hogy kiadjam magam a pleykás nyelveknek, legyen ez tanulság mindenkinek.

Ami az eredeti sztorit illeti, ott a nem tetsző fiúnak estetek neki, hogy hogyan lehet ennyire lúzer. Egyszóval minden mindegy csak lehessen valakit cincálni, ugye kedves rosszindulatú felhasználók :D

2018. szept. 29. 15:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Itt te vagy az agyatlan kedves kérdező! :)

Akármennyire tetszik neked, csak szexre kellettél neki.

Inkább gondolkodj még...

2018. szept. 29. 15:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Még hozzá, könnyen kapható vagy! Bármilyen helyes pasi el tud csábítani...
2018. szept. 29. 15:19
 15/17 A kérdező kommentje:

:D

Hajrá, hajrá!

2018. szept. 29. 15:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hamar kifog derüni milyen kis ribi vagy kérdező. Máshol nem tudsz pasit keresni??!
2018. szept. 29. 16:10
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Miėrt nem leszel a neked tetsző pasi szeretője?
2018. szept. 29. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!