Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egymasnak lettunk teremtve?
Sziasztok.
(Bocsi, nincs ekezet a telefonomon)
Kicsit csaloka a kerdes,inkabb tapasztalatokat varok toletek.
Ereztetek mar ugy, hogy egy adott szemely megfelel minden elvarasotoknak es mesebe illo modon hasonlitotok, de aztan valami hiba csuszott a dologba es nem lehettetek egymase? Peldaul, tul messze lakott, platoi szerelem stb... nem keszultetek ki miatta? Nem ereztetek, hogy ilyen "tokeletes" ember nem lesz tobbet?
Nekem volt/van egy kiszemeltem, aki nem is ismer. Igy a kerdes inkabb "nekem lett teremtve?" Modon hangzana igazabol, de ez nagyon hangsulyozza a birtoklast. Hiszen nem az enyem, o is egy kulon ember, de nem bonylitom, a lenyegre terek.
Mindig volt egy elkepzelesem arrol, hogy milyen lenne a tokeletes ferfi szamomra, de azt gondoltam, hogy az altalam jellemzett karakter csak a Disney mesekben letezik, viszont "megismertem" valakit, aki tokeletesen beleillett a kepbe es az erdeklodesunk is 90%ban azonos volt. Azt ereztem, hogy o "nekem" lett teremtve es ekkora veletlenek nincsenek. Viszont annyi hiba csuszott a dologba, hogy a nemi identitasunk nem azonos es azert ez egy eleg nyomos indok arra, hogy miert nem lehet tobb a dologbol. Most viszont azt erzem, hogy ennyire "tokeletes" embert nem fogok tobbet talalni es egyedul fogok meghalni. 😂 olyan erzes, mint ha a szoke herceg elsetalt volna mellettem.
Nektek van hasonlo elmenyetek?
18/L
Mivan?
Azért nem lehettek egyutt mert egy neműek vagytok :D :D
Igen Manó, mi egymásnak lettünk teremtve.
98F
Eloszor: nem, nem vagyok leszbikus :D a Srac meleg.
Masodszor: Kedves utolso, koszonom! Teljesen egyetertek veled es probalok kitorni a rozsaszin felhobol. 😄 Legyetek egyutt meg sokaig 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!