Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy ne sértődjön meg folyton?
Párom ugyanilyen. Még nem jöttem rá a megoldásra, inkább ráhagyom. :D Ha szépen szólok valami miatt, megsértődik, hogy bénának nézem, ha kiveszem a kezéből, megint bénának nézem, ha megcsinálom előre az ilyen dolgokat (ami olyan, hogy tudható előre), akkor gyereknek nézem, ha nem csinálok semmit, aztán szólok kicsit erélyesebben, hogy három napja megígérte, hogy kinyitja a befőttesüveget (irreális példa, csak a fentinél akartam maradni :D), akkor meg mindig beszólok, és ne bacctassam.
Úgyhogy én egyszerűen ráhagyom. Ha segítséget kér, akkor segítek, ha nem kér, akkor inkább kikerülöm a szitut. Továbbra is fenti példa, mondjuk bemegyek a konyhából, amíg a befőttesüveggel bénázik, hogy ne érezze, hogy elnézem a szenvedést, és biztos kinevetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!