Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi sokat mosolyog, néz, néha viccelődik mikor találkozunk, de más jelet nem ad, akkor kedvelhet engem?
Nem feltétlenül. A férfiak szeretnek haverkodni mindenkivel. Nőkkel férfiakkal.
Akkor kedvel, ha nem bírja elengedni egy kézfogáskor a kezedet. Elakarja, de még sem bírja, és ráfűzi a másik kezét is a kezedre. Na az már kicsit komolyabb..
igazából az alapszabály az egy párkapcsolat kialakulásánál, hogy MINDIG A NŐ VÁLASZT.
Én amikor szingli voltam, akkor szinte "folyamatos társkereső üzemmódban" voltam, és minden nőre, aki kicsit is tetszett, megfogott, mosolyogtam, viccelődtem, stb.
Aztán, ahonnan érkezett pozitív visszajelzés, akkor ott gondoltam, hogy lehet tovább nyomulni, és bepróbálkoztam.
Szóval, kedves kérdező, te is mosolyogjál, flörtölj vissza és adj pozitív jelzéseket, és akkor a férifiak felbátorodnak. Fuss össze a kollégával több alkalommal "véletlenül", te is megszólíthatod. Nézz a szemébe, és mosolyodjál rá. Szólítsd meg te is, kezdeményezz beszélgetést.
A legtöbb férfi venni fogja a jelzésedet, és elhív kávézni, utána meg, ki tudja, hová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!