Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért "tetszik" majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "tetszik" majdnem mindenki aki egy kicsit is kedves velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mindig is gondom volt ezzel. Ugye jön a nem volt jó gyerekkorom stb. Viszont azon már tovább léptem, és szeretnék erre megoldást találni! Több párkapcsolatomban is előfordult, hogy szerettem a párom, de ha jött valaki aki külsőleg az esetem, és szólt két kedves szót, egyből összezavart, és emésztett a bűntudat. Nem szeretnék többet ilyen instabil lenni érzelmileg. Tudnátok esetleg segíteni mit lehetne ezzel kezdeni? Ilyenkor ezek az emberek tényleg tetszenek? Hogy tudnám kezelni az ilyen helyzeteket? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2018. szept. 21. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Mert tul keves kapcsolatod volt, szeretetre vagysz
2018. szept. 21. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Itt a kulcs az, hogy külsőre már eleve az eseted volt az illető. Innentől kezdetét veszi az idealizálási folyamat. Egy neked nem tetsző pasi lehetne akármilyen kedves, semmilyen hatással nem lenne rád.
2018. szept. 21. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel nem igazán tudsz mit kezdeni. Én is ilyen vagyok.
2018. szept. 21. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
És én is. Nemcsak a számomra kifejezetten tetszetős srácok váltják ezt ki belőlem, hanem azok is, akiknek egyébként nem figyelnék fel a külsejére, bőven elég, ha nem találom taszítónak. Nyilván azért van ez, mert nem kaptunk annyi törődést korábban, amennyit igényeltünk volna.
2018. szept. 21. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!