Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell angolul megkérdezni hogy akkor most hogy vagyunk?
Ha a magyarok által kedvelt "hogy vagyunk" dologra gondolsz, ami lényegében egyenlő a "mi az ábra?!" megnyilvánulással, akkor azt kifejezheted a "HOW DO YOU DO"-val, vagy akár a "How is it going(hogy megy a sorod?) kérdésekkel is.
Én így értelmeztem a kérdést(remélem jól). :-)
Remélhetőleg tudtam segíteni.
Ez egyébként egyfajta költői kérdés, amire nem feltétlenül várunk választ, majdnem egyenlő egy köszönéssel.
What are we? Classic :DD Amugy megkerdezhetrd, hogy Do you feel anything towards me/What do you feel towards me? Elso talan jobb lenne, masodik szamonkerobbnek hat nekem.
Bar en sem ertem, hogyan kepzelsz valakivel kapcsolatot, ha nem tudod angolul kifejezni magad
Vagy What is the situation with us?
De ha ilyen sokat kell ezen a kérdésen gondolkodnod, hogy tedd fel, valóban érdekes lenne, hogy beszéltek ennél bonyolultabb problémákról majd. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!