Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Félek az ismeretlentől....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az ismeretlentől. Veletek hogy történt?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 10 évvel idősebb pasival (én lány vagyok), tapasztalatlanabb és félek kicsit amikor közelebb kerülünk egymáshoz ez el fogja taszítani, vagy hogy fog rám hatni. Nagyon szeretném ha elmélyülne a kapcsolatunk, fantasztikus ember..

2018. szept. 21. 11:06
 1/7 A kérdező kommentje:
Kérlek csak segítő válaszokat írjatok..
2018. szept. 21. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Elfog az, ne aggodj :) a tatak mar "elmelyultek" par kapcsolatba
2018. szept. 21. 11:09
 3/7 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Gondolom még sosem volt párkapcsolatod.
2018. szept. 21. 11:13
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Ha már most ezen agyalogsz állandóan, akkor nem sok jóra számíthatsz... Engedd el ezt az érzést, és csak csináld azt, ami jól esik és ahogy jólesik...
2018. szept. 21. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Mennyi idős vagy?
2018. szept. 21. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem ezeknél a kérdéseknél, más története rajtad hogy segítene? Tudod mi segítene? Hogy vagy maradj félénk, és elfogadja hogy ilyen lány vagy, aztán annyi, vagy ne legyél félénk. De ez kb olyan tanács, hogy nyugodjál le, attól majd lenyugszol.

De ez egy másik hapsi, nem ezzel kezdett ki a többi nő is, így miért lenne releváns más esete? Sehogy, elárulom.

2018. szept. 21. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj feleslegesen.
2018. szept. 21. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!