Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ti csináltok/nátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti csináltok/nátok ilyet?

Figyelt kérdés

A sztori 7 éves

Anno kavartunk,kinlodtunk 1-2 évig.

A kapcsolat megszakadt, mert osszejottem massal.

5 ev utan talalkoztunk,beszelgettunk, en mondtam hogy hanyatlik a kapcsolatom, o pedig hogy szerelmes a parjaba.

Latott engem es a paromat szinte napiszinten egyutt(van1 gyermekunk is)

Majd ram ir, semmi szia, vagy valami, es belinkel egy zenet, ami magyar forditassal van, es az a lenyege, a zenenek,hogy a szerelemrol szol, nagyjabol arrol ami regen koztunk volt.

Aztan talalkara hiv, amibol termeszetesen szex lesz.

Es azota is ha lat, megall velem beszelni, keresi a szemkontaktust, latszik rajta, nem vagyok kozombos.

Kerdes.

Ti csinaltok ilyet olyan novel,aki irant nem ereztek semmit?

Oszinten en mar belegabalyodtam ebbe, nem tudom, mi ez.

Az biztos,hogy a szex brutal jo volt, foleg neki, lehet, hogy erez valamit irantam ujra?

2018. szept. 19. 10:51
 1/6 próbálokkedveslenni ***** válasza:
80%

"Az biztos,hogy a szex brutal jo volt, foleg neki"

:D :D

Szegény gyermek...megint egy ostoba r_banc az anyja :/

2018. szept. 19. 10:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves hozzászólást! Igazán nagyra értékelem :)
2018. szept. 19. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondja, szerelmes a párjába, közben téged kefél.

Miben reménykedsz? Hogy feleségül vesz? Elárulom, akkor melletted fog másokat kefélni.

Kétlem, hogy bármikor bármilyen nő iránt komolyabbat érzett volna, mint a "megba..nám".

Hagyd a francba, nem érdemes ilyen farkakkal leállni.

Inkább hozd rendbe a kapcsolatod!

2018. szept. 19. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Te minek mész találkára bárkivel ha kapcsolatban vagy/vagytok?Amint látom az egy cseppet sem zavar,hogy megcsaltad a párod...Most meg arról ábrándozol,hogy a pasi érez irántad valamit?!Gyönyörű vagy mondhatom..De ,hogy a kérdésedre is válaszoljak,nem érez irántad semmit,csak dugni kellesz neki,azzal meg tisztában van,hogy arra ugyis könnyen kapható vagy...
2018. szept. 19. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha azt mondja, hogy szerelmes a párjába, de mégis lefeküdt veled, akkor azt inkább azt jelenti, hogy nem igazán fog szakítani a barátnőjével.

Azért mondtad, hogy hanyatlik a kapcsolatod, hogy legyen valami köztetek?

Ha tudod, hogy hanyatlik, akkor megtettél (megtettetek) mindent, hogy rendbe jöjjön?

Ha igen, akkor miért fekszel le vele?

Ha nem, akkor miért nem szakítottatok már.

(Kérlek ne azt válaszold, hogy a gyerek miatt, mert a gyerek sínyli majd meg az egészet a végén)

2018. szept. 19. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Mit nem lehet ezen érteni?

Nyilvánvaló hogy téged max dugni tartana, ha hajlandó vagy szét tenni megint a labadat, mint annak idején. Az a pasi, aki komolyabban gondolja veled, nem fogja az arcodba tolni - pláne miután te kipanaszkodtad “milyen rossz” is a kapcsolatod neki, amivel persze te is adod neki a jeleket, hogy kezdemenyezhet, hiszen ezt alapesetben a barátnőivel beszéled ki max, nem a régi kúró pajtiddal...-,

Na szóval, ha ezután meg ilyet szól hogy szerelmes a parjaba, max csak dugasnak lennel jó.

Hozzáteszem a pasas igazi szerencsétlen és szánalmas balphasz, ha utána meg ilyen nyálas “szerelmes számot” tol neked. Döntsd el nyugodtan, mikor hazudott neked: amikor a parjarol áradozott neked, vagy a zeneszámmal. De hogy lelki sérült egy szánalom, az már ennyiből is tisztán látszik.

De utálom a nem konzekvens embereket, istenem...

2018. szept. 19. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!