Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mikor csináltok ilyet?
Én csak akkor, ha elkezd bosszantani/kétségbe ejteni, hogy egyoldalú a kapcsolat. Számomra az a helyzet, hogy mindig csak én, az nekem arra utalás, hogy én nem vagyok fontos neki.
Keresd akkor most Te őt hasonló aktivitással, és szerintem oké lesz minden.
Viszonoztad az érdeklődését? Vagy megvártad míg teljesen elveszíti a lelkesedését.
Ha az előbbi akkor ennyi volt,nincs benne több,ha utóbbi akkor legközelebb megmozdítod a kicsi ujjacskádat és te is keresed néha,érdelődsz felőle,kifejezésre juttatod,hogy fontos neked.Tettekkel is nem csak szavakkal!
Esetleg megbeszélhetnéd vele de tudom az túl bonyolult megoldás,te inkább a gyéká-val kommunikálsz:)
"Már nem szeret?" => Friss kapcsolat, tehát nem is szeretett. Volt egy fellángolás, elérte, amit akart, és leült a dolog. Átéltem, csúnya vége lett, de jobban jártam, hogy kiszálltam alig 3 hónap után. Így is sokáig húztuk.
(Jelenlegi kapcsolatomban 3 hónapnál ott tartottunk, hogy összeköltözés...)
" Ez az eset jól mutatja, hogy a férfiak udvarlós arca milyen hihetetlenül távol van a valódi arcuktól. Oscar-díjas alakítást képesek nyújtani, hogy meglegyen az áhított nő."
Na igen, ebben csak a férfiak a bűnösök, az, hogy 10/10 esetben dőltök be az ilyen Oscar-díjas alakításnak, az is a férfiak hibája ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!