Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerintetek mit kéne tennem?
Nemrég felkeresett a régi nagy szerelmem, hogy gondok vannak a párkapcsolatában.Aztán később megírta egyből nekem elsőnek hogy szakított vele. Aztán mondta hogy lejönne hozzám és itt aludna meg hogy velem álmodott többször is.
Én még mindig érzek iranta valamit és azt hiszem ő is irántam. Csak az a kérdésem hogy ez mennyire hiteles tőle ez a kezdeményezés és mit kezdjek vele. Mennyire lehet ilyenkor nyomulni?
Örülnék ha tudnátok tanácsokat adni!!
*Mennyire lehet ilyenkor nyomulni?
Semennyire, és ötezer lépés távolság. Onnan lehet kifelé kandikálni, meg figyelni az eseményeket, hogy mik is történnek.
Ugyanis egy egyenes ember, sosem lépné ezt meg, még ha a világ legnagyobb exe is volt az illető, és ha a világ legnagyobb problémájában volna akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!