Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Szerintetek mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Nemrég felkeresett a régi nagy szerelmem, hogy gondok vannak a párkapcsolatában.Aztán később megírta egyből nekem elsőnek hogy szakított vele. Aztán mondta hogy lejönne hozzám és itt aludna meg hogy velem álmodott többször is.

Én még mindig érzek iranta valamit és azt hiszem ő is irántam. Csak az a kérdésem hogy ez mennyire hiteles tőle ez a kezdeményezés és mit kezdjek vele. Mennyire lehet ilyenkor nyomulni?

Örülnék ha tudnátok tanácsokat adni!!

2018. szept. 18. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

*Mennyire lehet ilyenkor nyomulni?

Semennyire, és ötezer lépés távolság. Onnan lehet kifelé kandikálni, meg figyelni az eseményeket, hogy mik is történnek.

Ugyanis egy egyenes ember, sosem lépné ezt meg, még ha a világ legnagyobb exe is volt az illető, és ha a világ legnagyobb problémájában volna akkor sem.

2018. szept. 18. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak jól meg akar dugni, ennyi az a nagy "szerelem"...
2018. szept. 18. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
1+ Szóval, ez minden csak nem tiszta szándék:D Inkább érdek:D Az ember sosem kér és nem is fogad el ilyet attól aki fontos neki, hogy még véletlenül se érezze azt a másik ember, vagy gondoljon arra, hogy a másik fél ki akarja használni. Ahogy pénzt sem kér, sem nem fogad el extől senki. Soha.
2018. szept. 18. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
2 A kérdező férfi, nem nő.
2018. szept. 18. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
43%
Lehet megbánta, hogy korábban nem becsült meg. Én ugyanígy vagyok.
2018. szept. 18. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Rögtön megy a pótlékhoz, szép.
2018. szept. 18. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!