Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, borzasztóan szerelmes vagyok?
Kérj szakorvosi segítséget. Nem viccből írom. Tényleg helyre kellene tenni az önbecsülésedet, az öngyilkossági gondolataidat meg pláne.
Én is járok dokihoz, nincs ebben semmi.
Szia! Azt gondolom, hogy Te szeretetéhségben szenvedsz, ez azt jelenti, hogy Te nem tiszteled, nem becsülöd Önmagadat azért, mert nem teszed bele mindazt amit egy kapcsolatba bele tudnál tenni. Fogadd el Önmagadat olyannak amilyen vagy, csak az képes másokat szeretni aki Önmagát is becsüli, szereti. Egy ember vagy, egy érző lény, ne dobd el azt amit a szüleid adtak neked és ami a világon a legdrágább! Hidd el, hogy neked is sikerülhet, de neked kell változtatnod...
Én is nagyon szerelmes vagyok egy lányba már 4 éve, de csak nagyon lassan közeledünk egymáshoz, minden nap megküzdök azért, hogy észre vegyen, de ne érezze azt, hogy tolakodó lennék. A szerelem a világ legcsodálatosabb dolga és jegyezd meg, hogy nem csak az a boldog akinek tökéletes az élete, hanem talán az ak ia kicsinek is örülni tud!
Harcolj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!