Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebből még valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés

Van 1 lány aki kb 1-2 éve udvarolgatott nekem, de én akkor nem viszonoztam különösebben, viszont a jó viszony megmaradt köztünk. Nem 100%, hogy bejöttem neki vagy akart bármit is, csak úgy éreztem igen.

Közbe összejött egy sráccal azonban mostanában kicsit többet lógtunk együtt, újra elkezdtünk beszélgetni.

A sráccal 1 - 1,5 éve vannak együtt, nem sokat tudok a kapcsolatukról.

Viszont az utóbbi időben sokat mosolyog, bókol, dicsérget engem és kérdezget mindenféle dolgokról, keresi a társaságom.

Szerintetek mi lehet a háttérben?

Azt nem mondom h nem én indítottam el a lavinát, első körben én kezdtem el foglalkozni vele, de ezt teljes mértékben viszonozta , sőt ő is érdeklődik, kezdeményez beszélgetést stb.

Persze ez még eddig csak barátság v haverság szint, mert semmi olyan nem történt ami egyértelműen kimondaná, hogy most benne lenne -e bármiben is.

2018. szept. 13. 13:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem eddig csak olyan nő bólogatott meg udvarolgatott, aki 100%-ban nem akart tőlem semmit. A "nagyon klassz pasi vagy" kb. azt jelenti a nőknél, mint a férfiaknál a "nagyon kedves lány vagy"; azaz: kedvellek mint barátot, de semmi több. Tapasztalataim szerint ha egy nőnek bejössz, inkább adja 1000 évig a jégkirálynőt, várva, hogy csússz-mássz előtte, mint hogy egy szóval is utaljon rá, hogy akarna tőled valamit.
2018. szept. 13. 14:38
 2/14 anonim ***** válasza:

*bókolgatott

F..ing autocorrect

2018. szept. 13. 14:41
 3/14 A kérdező kommentje:

Ebben lehet valami, de akkor minek érdeklődne/barátkozna?

Full elmehetne mellettem mintha ott se lennék.

Meg miért keresné a lehetőséget a testi kontaktra is?

Meg ha valakitől akar valamit akkor azért elég nehéz játszani a jégkirálynőt :D Azért az érzéseidnek nehéz ellene cselekedni.

2018. szept. 13. 14:58
 4/14 anonim ***** válasza:

Ó, ne akard érteni a nőket. :DD

Az érintések stb. is betudhatók annak, hogy próbálgatja a vonzerejét, és erre te megfelelő alanynak tűnsz. Nagyon ritka az olyan nő, aki csak úgy magától, anélkül, hogy te bármit lépnél felé, kezdeményez. Esetleg nagyon-nagyon alfákkal előfordul, de velünk, földi halandókkal nem. A nők biztonsági játékosok, mindenáron kerülik a kudarcot, annál jobban szeretnek viszont másokat pofára ejteni. Ezért az esetek 99%-ában nekünk kell kockáztatni, és vállalni az esetleges pofára esést. Ez a szomorú igazság.

2018. szept. 13. 16:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Abban egyet értek az 1-essel, hogy én pl SOSEM bókoltam annak, aki tényleg igazán tetszett. :D Egyzserűen mintha így lennénk kalibrálva legtöbben.

Azért is keresheti többet a társaságod, mert te magad írtad, hogy te kezdtel el ezt a folyamtot, meg jó viszonyban vagytok. Ergo ha jó viszonyban vagytok, miért ne engedhetné meg magának, hogy odamenjen, odaszóljon, keressen, mosolyogjon?

Persze nem azt mondom, hogy 100% hogy csak haerkodik, mert szerintem benne van, hogy flörtöl. Nyilván ő is levágt a te kezdeméynezéseidet, nyitottságod felé ( ne gondold, hogy nem), erre kaptál egy válaszreakciót..

De ennyi önmagában még kevés ahhoz, hogy meg tudd mondani, hogy a lány nem csak azért flörtölget veled, mert imponál neki a helyzet, hanem akarna is valamit..

És bizony ezt a lépést nem ő fogja szerintem megugrani, hanem neked kell egyértelműsíteni, vagy a tudtára hoznod, hogy tetszik neked..

Ez van, be kell vállalni.

N

2018. szept. 13. 17:59
 6/14 anonim ***** válasza:
Köszi, ötös, megnyugodtam, hogy ezek szerint elég jól ismerem a nőket. :D
2018. szept. 13. 18:51
 7/14 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Azért azt tegyük hozzá, hogy csak külsőre nem adok feltétlenül bókot ( mert pl zavarban vagyok, vagy mert az illető tényleg nagyobb jelentőséggel bír, mint bárki más).

De a jégkirálynő hasonlat a másik véglet, ez nem igaz szerintem az átlagra ( rám sem).

Rólam pl egyértelműen észrevették eddig a férfiak, ha tetszett nekem valaki. :) Éreztetem. Csak nem merek külsőre szóló bókokat adni, mert az már nagyon egyértelmű lenne vagy nyomulásnak érezném, ha egyébként még csak a cicázás és a "nemtudommivan" fázis van... :)

2018. szept. 13. 19:10
 8/14 A kérdező kommentje:

Hmmm.. értem és köszi a segítségeket.

Valószínűleg igazatok van, ha valaki tetszik én se mernék neki bókolni, mert pont tőle félnék, hogy mi van ha nem viszonozza.

Viszont aki meg nem tetszik annak meg miért bókolnék? :D

Szóval fura, nem tudom mit tehetnék :/

Lehet érdemes lenne kockáztatni, de előtte még kicsit puhatolózni.

Ti hogy próbálnátok meg lebukás nélkül finoman kideríteni az igazat?

Pár éve leginkább abból állt a "kapcsolatunk", hogy havonta 2 mondatot váltottunk, de ő ekkor is sokat bókolt és volt mindig egy kedves dicsérő szava hozzám. Annak ellenére is, hogy nem viszonoztam.

2018. szept. 13. 21:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Még mindig 5-ös vagyok

Úgy lehet kideríteni kérem szépen, hogy belemész a flörtökbe. Ez ilyen egyszerű.

Én ha pl nem akarom továbbvinni a pasiknál ezt, akkor hamar elvágom a dolgot, és nem adom alájuk a lovat, mert érzékelni szoktam, amikor épp ezt az utat feszegetik, hogy szabad-e a pálya.

A flötrötlésben viszont az a jó, hogy inkább fogható fel játéknak, nem ér fel egy szerelmi vallomással.

Elkezdesz vele flörtölni és meglátod a reakcióiból, hogy viszonyul hozzá. Ha ő is továbbviszi ezeket, máskor meg ő kezdeméynezi, és nem ignorálja vagy szimplán ad egy mosolyt de tovább is tereli a beszélgetéseket mindig, akkor jó úton haladsz.

Ha zárt ajtókon kopogtatsz és észreveszi nálad ezeket, úgy is vissza fog venni ezekből.

HA meg kiderítetted, a többi csak rajtad áll, mersz-e kezdeményezni konkrétabban. Mondjuk itt a kapcsolata miatt érdekes lsz a helyzet..

2018. szept. 14. 08:48
 10/14 A kérdező kommentje:

még én sem vagyok benne biztos, hogy továbbvinném, csak már megöl a kiváncsiság, tudni szeretném mi van.

Kicsit izgat is ez a játék, nameg nem csak a lányokra igaz, hogy a sok udvarlás szerelmet ébreszt.

2018. szept. 14. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!