Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerettél már úgy valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettél már úgy valakit, hogy az összes hibájával, nehézségével együtt eltudtad fogadni?

Figyelt kérdés
És még akkor is úgy érzed, hogy szereted, mikor megpróbál bosszút állni rajtad a vélt sérelmeivel kapcsolatban, mikor az adott kapcsolatban ő volt a masszív "sáros" fél, és ő volt az aki téged cserben hagyott akkor amikor a világon a legjobban rá lett volna szükséged?

2018. szept. 13. 11:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

>képes vagy-e mindennek ellenére valakit szeretni, akár mit is tett

Nem. Vannak határok, amiket nem hághat át a párom. De pont ezért választottam olyan párt, aki nem hágja át ezeket a határokat.

>Szerettél már úgy valakit, hogy az összes hibájával, nehézségével együtt eltudtad fogadni?

Igen. Nem "akárkit" szeretek így, hanem a páromat szeretem így, akit pontosan azért választottam, mert olyan személyiségű, hogy nem tesz olyan dolgokat, amiket nem tűrnék el.

Aki azt állítja, hogy >mindent< elnéz, eltűr és elvisel, az vagy hazudik, vagy naiv, vagy igen komoly függőségben él.

2018. szept. 13. 12:41
 12/21 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy szeretem és becsülöm magam mást szerethetek, nagyon is, egyszerűen van annyi eszem, hogy ilyenkor használjam az agyam és ne menjek vakon az érzelmek után, mint valami ösztönlény. Piszkosul szenvedtem azután, hogy szakítottam vele, hónapokon keresztül, de tudtam, hogy hosszútávon ez a helyes döntés. Annak is bizonyult. Nem vagyok egy önfeláldozó mártír típus, az a kapcsolat, ahol erre szükség van, nem ér semmit. Nem hiszek abban, hogy a szerelem oltárán érdemes magunkat feláldozni, ettől függetlenül szerethetem az illetőt, ez két teljesen külön dolog.
2018. szept. 13. 12:43
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem, csak van némi önbecsülése.

2018. szept. 13. 13:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerettél már úgy valakit, hogy az összes hibájával, nehézségével együtt eltudtad fogadni?

Igen, nyilván ha nagyon szerelmes vagy igyekszel elfogadni, sőt van, hogy a hibák nem is hibaként tűnnek fel.

"És még akkor is úgy érzed, hogy szereted, mikor megpróbál bosszút állni rajtad a vélt sérelmeivel kapcsolatban, mikor az adott kapcsolatban ő volt a masszív "sáros" fél, és ő volt az aki téged cserben hagyott akkor amikor a világon a legjobban rá lett volna szükséged?"

Igen, volt ilyen. Megcsalt az exével, majd visszakönyörögte magát. Majd rá fél évre kitalálta, hogy mágis vele akar lenni. Majd mivel az nem jött össze, vissza akart hozzám jönni.

Nagyon komoly problémák voltak nálam,hogy sokáig nem tudtam elengedni és ő cserébe megtehetett velem, amit akart.

De bizony kell önbecsülés, kell tartás az életben, mert máskülönben így jár az ember, ha odadobja magát a nagy szerelem oltárán. Kihasználják és lelkileg lelakják.

Egyetértek az előző hozzászólókkal. Van az a határ, amit nem tűrhet az ember.

2018. szept. 13. 13:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen.Mindenkivel szembe minden nehézség ellenére, éveket vártam ŕá és elhagyott.Még azután is 3 évet vártam rá.

Bántani nem bántott úgy ahogy te érted, de rengeteg kétdést és tüskét hagyott bennem.

Mai napig lezáratlannak érzem, pedig már rég új életet kezdtem.

2018. szept. 13. 17:24
 16/21 anonim ***** válasza:
Te is ilyen helyzetben vagy?
2018. szept. 13. 19:53
 17/21 anonim ***** válasza:
8 évig igen. Most már betelt a pohár.
2018. szept. 13. 19:57
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Igen szerettem. Általában az ember ha szeret valakit nem veszi észre a másik szeméy hibájait ( vagy csak nem akarja) tűr és tűr, majd mikor a szerelemnek vége akkor veszi észre hogy mennyi mindenért már akkor bekellett volna fejezni a kapcsolatot.
2018. szept. 14. 09:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon szerettem a párom, még akkor is mikor kiderült hogy megcsalt. Az érzéseid nem tudod irányítani. De az agyad igen. Gondolkodni tudsz racionálisan. Én ezért a tettéért bármi fura is szerettem ugyanúgy de elhagytam mert az részemre hallgattam. Milyen jól tettem! Azóta se bánom hiszen nem becsült meg. Aki nem becsül és tisztel az a szeretetemet sem érdemli. Szerintem.

Nem szabad mindig a szívre hallgatni.

24N

2018. szept. 14. 10:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen. Jelenleg is. Csak így tudok (igazán) szeretni. Szenvedéllyel, nagyon és mindennel együtt, legyen az rossznak vélt tulajdonság, sértés vagy bármi hasonló, cserbenhagyás, stb. Nekem ettől ugyanolyan fontos és ugyanúgy szeretem. De nem is szoktam ezeket elmondani pl. a barátaimnak, mert nem akarom, hogy rosszat gondoljanak róla, meg akarom ettől védeni. Szóval a válasz igen, én ilyen személyiség vagyok.
2018. szept. 19. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!