Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő hogyan érheti el h őrülten belészeressen egy férfi?
Egy kalandregényt olvasok és abban van egy mellékszál. A nő (rossz fajzta) az ujjai köré csavar egy férfit.
Az érdekelne h ezt rövid távon hogy éri el vki? Mert én ilyen hirtelen dologra nem vagyok képes, hosszú távra kellek mindenkinek, de az kicsit-unalmas háziasszony típus, nem pedig olyan regényes...csak elméleti a kérdés mert érdekel, nem kell lealázni.
Nők is férfiak is írhatnak. Férfiak arról hogyan lehet a kezdetek kezdetén megőrülni egy nőtől.
Nos igen.
Ha számomra nagyon vonzó az illető, tetszik a hangja, okosnak/értelmesnek találom az alapján amit mond. Ha határozottan érint meg, nyúl hozzám.
20/L
Ez érdekelt volna h muszáj prostinak kinézni hozzá? Sima hétköznapi női ruha? Plusz jelek?
Bár nekem ahhoz tuti nem lenne pofám h nyilvánosan és ilyen arcátlanul bűvöljek vkit.
Minden férfi más, más a gyengéje.
Gondolj bele, hogy mi nők se vagyunk egyformàk.
Egyikünk a motoros rosszfiúkra bukik, a másik a kisfiús huncutságra, a harmadik az öltönyös törtetőre, a negyedik a mackós apatípusra, stb.
A pasik is: az egyiknek a femme fatal, a másiknak az ártatlan angyal, a harmadiknak a telt formàk, a negyediknek a jégkirálynő, stb.
Ha az adott férfi zsánere a jégkirálynő (pl.) akkor te aztán játszhatod neki a tüzes cédát, pont észre se vesz. Az ilyen megőrülős dolgokhoz nagyon össze kell passzolni valamilyen téren. És legtöbb esetben egy vad, rövid kalandnàl nem szokott lenni az egészből. Tipikus szalmaláng.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!