Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyit erdemes kolteni parom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit erdemes kolteni parom szulinapjara?

Figyelt kérdés
Mennyi az az osszeg ami belefer ?
2018. szept. 6. 11:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, neked mi fér bele. Mi kizárólag élményt ajándékozunk egymásnak születésnapra, tárgyi ajándékokra egyikünk se kíváncsi. Friss kapcsolatban ez koncertjegy, lőtérbérlet vagy hasonló kisebb program volt, mostanra ez már általában utazás/repülőjegy/fesztiválbérlet vagy hasonló. A pénz kérdése és az összeg, amit erre költök számomra teljesen másodlagos, felőlem kerülhet ötezerbe vagy százötvenezerbe is egy ajándék, a lényeg az, hogy olyat ajándékozzak, ami maradandó élményt okoz számára.
2018. szept. 6. 12:32
 12/19 anonim ***** válasza:
(11. válaszoló vagyok, én vagyok a nő)
2018. szept. 6. 12:32
 13/19 anonim ***** válasza:
79%

Látom ez az Érdemes nem csak az én szememet szùrja....

Nem tudom a párodnak Érdemes e egy ilyen nönek nevezett valamire pazarolni az idelyét 🤔

De amugy akkor ez lesz az első születésnapja amit veled tölt...

Süthetnél neki mondjuk egy Tortát? De gondolom az meghaladja a képességeidet 😀

2018. szept. 6. 12:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem az összeg a lényeg, hanem a szándék. Egy csoki is jó ajándék, ha azt úgy adod, mert éppen akkor abban a pillanatban úgy állsz anyagilag, hogy többet nem tehetsz..
2018. szept. 6. 12:46
 15/19 anonim ***** válasza:
95%

Honnan tudjuk, mennyi fér bele? Amennyit nem sajnálsz, ami nem vág a földhöz a következő fizetésig. Nem tudjuk, hogy élsz, milyen a háztartásod, nem ismerjük a költségvetésedet.

De ha én tudom, hogy konkrétan mire vágyik a párom és belefér, megveszem. Ha nem fér bele, simán félreteszek. Ha nagyon nem fér bele, akkor igy járt, várja meg, amig leakasztom a lottóötöst. :)

2018. szept. 6. 12:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Neked egy fillèrt se érdemes ajándékra kiadni.
2018. szept. 6. 13:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Volt egy nagyon nehéz periódusom az életemben (svájci frankos hitel miatt úszott a lakásom) és nagyon le voltam égve.

Az akkori barátnőmnek a szülinapjára egy kókuszdiót vettem, mert imádta a kókusz ízt, de még nem evett igazi kókuszdiót.

Kb. 300 Ft volt, de azt mondta, hogy tőlem kapta élete legszebb ajándékát, mert még soha senkitől nem kapott olyan ajándékot, amelynél azt érezte, hogy direkt személyesen neki vették, nem csak valami full átlagos cuccot kapott.

Szóval, egy jó kapcsolatban az ajándék értéke nem az árától függ.

2018. szept. 6. 14:16
 18/19 peca1000 ***** válasza:

Születésnap, névnap max 5.000 Ft.

Karácsony max. 10.000 Ft.

2018. szept. 6. 15:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi vagy. A véleményem ugyanaz!

5-ös vagyok, én is nő.

2018. szept. 6. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!