Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet irántam?
Van a munkahelyemen 1 lány 25 körüli és eleinte nagyon sokat bókolt nekem, dicsérgetett, próbált a közelemben lenni sokszor, úgy alakította a dolgokat, hogy velem menjem hazafelé egy darabon.
Egyébként külön területen dolgozunk tehát munkaidőben sok közünk úgymond nincs egymáshoz.
Kivételezik velem mind a mai napig, pl ha valami doksit kell leadnunk akkor mindenki maga készíti el, de nekem ő szokta mondván , hogy nekem ezzel nem kell foglalkoznom.
Kb 1 évbe 1x van olyan, hogy egymás mellett ülünk és ilyenkor úgy ül h pl a karunk egymáshoz ér, pedig bőven lenne elég hely.
Miért nem kérdezed meg tőle?
Szerintem lassan bele fog fáradni abba, hogy egy ilyen töketlen csávónak adja a tudtára, hogy érdeklődik iránta, aki még a füle botját se mozdítja, hogy az érdeklődést viszonozza.
Gyáva kukac vagy.
nem merem :D
meghát most h kérdezzem meg, viszonozni kéne trükkösen de nem az a fajta vagyok :/
Meg az a fura, hogy ha sokan vagyunk akkor másokkal lóg, vannak "barátai" és velük beszélget meg velük ül 1 autóba.
Jaj már !
Mire vársz még,hogy ő hívjon téged randira ?
Tudd meg,mi az ami érdekli őt.
Bókolj neki, a kinézetét, a frizuráját, a tudását.
Lássa már ,hogy érdekled őt !
Hívd őt randizni , vagy segíts neki valami munkában,feladatban. Muszáj neked is tenned valamit.
Persze ,ha te is akarsz vele foglalkozni......
Félek bókolni.
Igazából eléggé nehezen barátkozok, a felszínest leszámítva, eleinte nem is nagyon akartam tőle semmit.
De aztán jóban lettünk ,meg annyit bókolt meg kedveskedett, hogy beleszerettem :/
Most meg már lehet buktam az egészet :/
A mai napig “kivetelez veled”, stb. Szerintem probalkozz nyugodtan, nincs ott meg semmi sem veszve, csak azt vette le, hogy teged nem erdekel.
Nyiss fele, bokolj, beszelgess, poenkodj, kicsit szekald es a tobbit meg majd hozza magaval az elet!
Nem olyan nehez ez, ne aggodj :)
Köszi a válaszokat.
Megpróbálom finoman megtudni a válaszát, direktbe rögtön azért nem kérdezek rá :D de nem akarom már sokáig húzni. Ha igen, ha nem jobb ha tudom.
Rákérdezni azért se jó mert a lányok sokszor nemet mondanak még akkor is ha közbe egy kis udvarlással mégis meggyőzhetőek.
Egy kicsit attól tartok, hogy a kollégák meg ne tudják :s
Nos sikerült tovább vinni a fonalat, már kb mindig rajtam lóg, reggeltől estig beszélgetünk, látszólag nagyon örül a társaságomnak, velem oszt meg szinte mindent és ráadásul elsőnek.
Azonban ha bókolok neki kicsit mindig megijed, visszább húzódik, de ő nekem mindig bókol, keresi a társaságom.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!