Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit reagálnátok, ha egy nőtől postán kapnátok levelet?
Figyelt kérdés
Nem, nem arról van szó, hogy a létező összes helyen letiltott és ez maradt,a körülmények és a helyzet miatt félbeszakadt egy ismerkedés, azóta a hátráltató tényező már nincs.2018. szept. 5. 09:02
11/19 anonim válasza:
Tolakodásnak venném.
Chat v emaiol, OK, de ezt a privát szférámba történő gázolásnak venném.
12/19 A kérdező kommentje:
7-es. Nem, nem tett érte, mivel volt ennek akadálya.
2018. szept. 5. 13:48
13/19 A kérdező kommentje:
Ez miért privát szférába történő gázolás? Fejtsd ki kérlek.
2018. szept. 5. 13:57
14/19 anonim válasza:
"Odajönnél" az én házamhoz hívatlanul. Erősnek vélném, tolakodónak. Igazad van, hogy személyesebb, és közelebbi kapcsolat esetén jó is lehetne. De addig inkább email vagy chat.
15/19 anonim válasza:
2018ban mi akadalya volt, hogy nem tudott volna neha par mondatot irni, ha erdekled? Komolyan erdekel, mert elkepzelni nem tudom.
16/19 anonim válasza:
Nehogy már egy levél privát szférába gázolásnak számítson... :D Mikor mindenki minden privát dolgot kitesz magáról az internetre. Semmi gond nincs a levéllel, ha csak annyi nem, hogy könnyebben kerül illetéktelen kezekbe, mint mondjuk egy e-mail. De manapság már ez se biztos...
17/19 A kérdező kommentje:
15. Az a helyzet, hogy félbeszakadt az ismerkedés, szóval nincs abban semmi furcsa, hogy nem keres, de ettől nem biztos, hogy nem érdeklem már és ezt szeretném megtudni, és szeretnék neki elmondani dolgokat.
2018. szept. 5. 17:22
18/19 anonim válasza:
Nagyon csodálkoznék rajta. Amúgy pont ma gondolkodtam azon, hogy ma már nagyon kevés valódi levelezés mehet.
19/19 anonim válasza:
Ez esetben írj neki, ha ezt érzed a legjobbnak. Én sem írnék ilyesmit emailben vagy chaten, inkább személyesen mondanám el, de ha erre nincs lehetőség, akkor jó a levél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!