Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta közös baráti társaságból összejönni valakivel? Tapasztalatok?
5-6 éve közös baráti társaságunk van, az utóbbi hónapokban kezdtünk összejárni a sráccal és alakulnak a dolgok... Ez normális, hogy ennyi évig nem volt "vonzódás"? Ezidő alatt volt hogy neki volt kapcsolata, volt hogy nekem, mindig jó viszonyban voltunk de sose tekintettünk úgy a másikra.
Most viszont már igen, csak pont ettől félünk, hogy ha esetleg összejönnénk és rosszul sülne el, utána rettentően kínos lenne, mert mindkettőnknek ez a baráti társaság aféle 2. család...
Egy próbát megér szerintem.
HA nem jönne össze csak akkor lesz probléma a kapcsolatból ha megcsalással ér véget és nem tudjátok megbeszélni a történteket.
Meg kell próbálni, ha nem jön össze megbeszélés kérdése és hogy ti hogy álltok hozzá.
Nálunk nem baráti társaság, de hasonló a helyzet. Nővérem másfél éve volt együtt a barátjával illetve már jegyesek voltak mikor össze jöttem sógorom testvérével. Mióta ismertük egymást vagy ő vagy én voltam kapcsolatban, aztán egyszer úgy alakultak a dolgok és egymás mellett kötöttünk ki. Annak tudatában jöttünk össze, hogy ha valami történik és külön megyünk a család miatt akkor is elkerülhetetlen lesz a találkozás.
Azóta babát várunk :)
Ha félsz attól mi lesz a baráti körben akkor inkább bele se kezdj. De ha értelmesen megtudjátok beszélni akkor akkor miért ne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!