Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miféle elmebeteg nő ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miféle elmebeteg nő ez?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársnőm aki már 5 éve zaklat a szerelmével,miközbe komoly kapcsolata van,ezidőalatt a második. Eleinte sokat beszélgettünk mikor odamentem a céghez,szimpatikus is volt addig míg ki nem ismertem igazán.(párszor le is feküdtünk akkor még szinglik voltunk mindketten és nagyon jól kijöttünk ilyen téren).Ő komoly kapcsolatot is akart volna velem,sőt később már családalapításról is beszélt mert én vagyok élete szerelme,állítása szerint bosszúból jött össze a másik 2 sráccal. Ez idő alatt is bármikor megkaphattam volna(amikor ketten voltunk többször odajött hozzám ölelgetett meg próbált megcsókolni. A lényeg,hogy nagy ribi volt :megcsalások párhuzamos kapcsolatok(más kollégával is akiről tud az egész cég) egyszerre 3-al is, játszmázások,hazudozások... Mégis mire vegyem ezt az egészet? Ha annyira szeretne nem bírna mással együtt lenni. Akkor meg minek zaklat? Rohadtul irritáló,ha nem lenne ilyen idióta,tisztább lenne a múltja simán összejöttem volna vele.
2018. szept. 2. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Milyen zaklatás? Megdugtad, hitegetted aztán eldobtad és még ő a szar? Nézz inkább kicsit magadba.
2018. szept. 2. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Komoly kapcsolatot akart veled, te meg eldobtad, ő meg nem tud továbblépni, azt remélte, hogy féltékennyé tud tenni, és visszatérsz hozzá. Miért lett vége, ha jó volt az elején? Illetve hogyan lett vége?
2018. szept. 2. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha igaz ha nem,de szerintem a punci is viszket egy idő után,miután dobtad,nem váratja a nunit inkább.
2018. szept. 2. 17:16
 4/6 A kérdező kommentje:
1es én nem hitegettem semmivel. Azért lett vége mert jobban megismertem és nagyon kiábrándultam belőle. Ki bízna meg egy olyan nőben aki az előző 2 komoly kapcsolatát végigcsalta több férfival és erről más kollégák is tudnak. Az ilyen egy utolsó lotyó. Pedig szerelmes is voltam belé,de ez a józan tűrőképesség határain is túlmegy.
2018. szept. 3. 03:12
 5/6 anonim ***** válasza:
És azt tudod, hogy miért csalta őket? Lehet, hogy téged nem csalt volna meg soha, de te esélyt sem adtál annak, hogy talán veled más lett volna.
2018. szept. 3. 10:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, félreértés ne essék, nem akarlak rábeszélni erre a nőre, de a viselkedése teljesen logikus, te meg túl hamar ítélsz. Vannak, akik képtelenek tartós kapcsolatra, de vannak, akiknek ezek a kalandok csak kitérők, botlások, egyébként képesek a megfelelő társ mellett megállapodni és hűségesek lenni. Ha neked ezek a kitérők ennyire taszítóvá teszik akár még az igazit is, oké, de vele ezt beszéld meg, üljetek le, mondd meg neki, hogy neked ez probléma, nem tudnál bízni benne, és hiába próbálkozik.
2018. szept. 3. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!