Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándultam vagy mi a gond?
A barátom azzal 'büntet' hogy hallgat ha történik valami veszekedés kettőnk közt. És ezt ő is megmondta hogy ez büntetés.
Illetve azt vettem észre hogy az utóbbi időben állandóan tesztelget hogy hogy reagálok bizonyos esetekben és ha persze nem úgy ahogy az neki tetszik akkor az zavarja.
Szerintetek?? Nekem ez az utóbbi időben vált világossá leginkább és hogy őszinte legyek én mindig nagy lelkesedéssel vártam a találkozót és most is mennék ma de mintha abszolút nem érdekelne. Valami történt velem.
Mit gondoltok erről az egészről? Ennek itt a vége? Vagy mi ez bennem? Kiábrándultsag?
# 6-os vagyok
Tehát nálad is ez az egy vagy több napos totál ignorálás. Nem csodálom, hogy nincs kedved hozzá.
Mondom, nálam is kb 2x játszott be ilyen 2 napos durcikat, amíg nem keresett anno... A 2.-nál mondtam, hogy a következő lesz az utolsó, a 3. ilyen, mert annál a pontnál vége, volt 2 már.. És elmagyaráztam, ez miért nem működik egy normális kapcsolatban.
Azóta nem jástzott be ilyen több napos durcikat, és eltelt azóta már pár év..
HA nem változik, hagy ott és ezt komolyan mondom. Nem akarsz te sem gondolom egy éretlen gyerekkel együtt lenni. Hallottam én ezt már 30+-os férfiról is, szerintem nagyon gáz dolog, ha valaki itt tart agyilag..
U.I: ez mi?
" Illetve tesztel engem." - Ezt ő mondta így?? Mert nekem ez elég manipulatív viselkedésnek tűnik. Ha fontos a másik, akkor nincs "tesztelgetés", elvégre nem azt feszegeted, hogy meddig mehetsz el a másikkal, meddig bírja... Ilyen kijelentéssel csak felhúzott volna, és látni sem akarnám. Ne veled játszadozzon.
És még csodálkozol, hogy kiábrándultál belőle.
Én kérdeztem rá igy hogy te most tesztelsz engem? Vizsgáztatsz?
Mire az volt a válasz hogy néha igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!