Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lenne akkor ha nőket /...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne akkor ha nőket / férfiakat ugyan olyan ruhába felöltöztetve randiztatnának 5 nő és 5 férfi és cserélnék egymást?

Figyelt kérdés
Amiről nem lehetne beszélni tehát tabú lenne, az az iskolai végzetség, munka kör, vagyon, elért célok az életben . Viszont lehetne minden másról társalogni. A végén mikor mindem férfi és nő társalgott egymással elmondanák ki az akivel többet is eltudnanak képzelni. Majd a tabukat feloldanánk és minden dolgot el kellene mondani amik a kizárásban voltak. Szerintetek savanyú lenne a szőlő

2018. aug. 29. 12:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#9/9 Elolvastam amit írtál, neked kerék egészséges szerintem a személyed. Viszont azért sok kételyes ember van . Amikre én gondolnék egy ilyen randi helyzetben elméleti sikon pl :

Ferfi: jó képű ,jó beszédkézséggel rendelkező ,empatikus ( árú feltoltő) a nő az utobbit nem tudja . Másik férfi: nagyon szöveges ,átlagos magasságú tele önbizalommmal félig kopaszodó átlagos kepu( broker)

Nő : ,kedves, átlagosan jó kinézetű , inteligens intellektus . ( bolti eladó)

A nőnek egyérrelműen a raktáros melós jön be és ugy kell további randit választania hogy még mindig nem tud gyakorlatilag senkiről semmit a valós társadalmi helyzetében . Na amikor megtudja kinek mi a foglalkozása , akkor benyögi hogy még is a kopasz jönne be neki. Írhatok férfire is példát.

2018. aug. 29. 13:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Felétek csak a csúnya milliomosoknak van csaja? A jóképü, izmos, de átlagos keresetű férfi mind szingli?

Bakker!! Azonnal add meg a koordinátákat! Megyek!

2018. aug. 29. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes módon csak azoknak vannak ilyen "remek" ötletei, akik nem tudnak 10 sort értelmesen megfogalmazni és helyesen leírni.

Kérdező: Talán a siránkozás és az elmélkedés helyett egy kicsit fejleszd magad, hátha több kedve lesz a nőknek hozzád. Nem az a baj ám, hogy nincs diplomád, hanem az, hogy már ebből a pár sorból is látszik, hogy szenvedsz némi hiánytól intelligencia terén. És ez bizony akkor is lejön ám, ha 5 teljesen ugyanúgy öltözött férfi mellé raknak be.

2018. aug. 29. 14:12
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem szenvedek inteligencia hiányban , az írásképem trehány az ékezeteket direkt hagyom le (mobil feljogosít rá), és véletlen mellé is írok olykor , de érhető azért szerintem . Le írtam már amúgy semmi bajom az ilyen , olyan diplomás művelt emberekkel, mert miért is lenne? Energia idő amit belefektettek . Tehát hogyan megy át szó kiforgatásba és félre értelmezésbe egy kérdés ,szemtanúi lehetünk.
2018. aug. 29. 14:52
 15/17 A kérdező kommentje:

"Felétek csak a csúnya milliomosoknak van csaja?"

Egy példát vetettem fel . Persze tudom az eladó lány helyett diplomást kellet volna írnom mert erre gerjednek mostanság sokan. És a broker helyett behelyetesíthettem volna egy informatikus rendszer gazdát .. elnézést kérek a megsértett emberektől! A jó képű raktárosis lehetne rondább képű . :D Az egész lényege számomra csak az , hogy kizárjuk az olyan tényezőket ami manipulálja az embert , és ne kapzsiságból ,ne becsvágyból ,ne szaporodást biztosító előre kész jót lássunk a másik emberben ha nem a személyét . Persze ha valaki ilyen gondolatok sző az csak utálhatja a sikeres embereket, véletlen sem lehet fekete és fehéren túl látni azonosulni a dolgokkal.Gratulálok a sikeres embereknek és biztós nem ettől jó rossz valaki mennyit keres ha sok van neki akkor is lehet jó ember. Remélem értelmezhető amit írtam.

2018. aug. 29. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi értelme. A munka, az elért dolgok hozzátartoznak egy ember személyiségéhez, életéhez. Én pl nem szívesen randiznék mentőssel, katonával, rendőrrel sőt akár orvossal sem. Ezeket a szakmákat is végezheted diplomával, valamelyiknél alap követelmény, de az én életmódomba, jövőképembe nem fér bele az, hogy összevissza dolgozik, akár az otthonunktól távol, esetleg meg is halhat munkavégzés közben.

Na meg elért célok alatt mit értesz? Akinek az volt az álma, hogy körbestoppolja európát és el is érte azt az nem beszélhet róla?

Akinek a szabadidejében munka mellett végzett hobbija mások által elismert, célorientált az nem hozhatja szóba?

2018. aug. 29. 15:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Bármilyen cél lehet. Ez a lényege , hogy tudhatod.
2018. aug. 29. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!