Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Érezhet valamit irántam?
Figyelt kérdés
Borzasztóan szerelmes vagyok egy nálam jóval idősebb férfiba, aki fogalmam sincs hogy érez. Nagyon sok pillanatunk volt. Telljesen úgy éreztet velem fontos lennék neki de olyan hihetetlen a kor miatt. El akarnám felejteni de ott van bennem az, hogy lehet ha nem adnám fel lenne valami köztünk. Sokat vagyunk együtt,2-esben vagy társaságban olyankor mindíg van valami téma, eltudumk egymással beszélgetni a korkülönbség ellenére is. Egyszerűen jól érezzük magunkat egymással. Szerintetek mit tegyek?2018. aug. 29. 10:13
11/12 A kérdező kommentje:
Nincsen neki senkije, ha lenne nyilván valóan parancsolnák az érzéseimnek. De amiket irtam jeleket azok mik? Nemtudom már komolyan...szerintem vonzódik hozzám és a kor miatt nem lép, de nagy pofára esés lenne ha szerelmet vallanák és ő kinevetne...szóval szerintetek?
2018. aug. 29. 12:27
12/12 anonim válasza:
Egy munkahelyen vagytok, vagy hol talalkoztok ennyit?
Gyerek vagy meg, nem bantasbol, de ezert nem latod es nem erted meg, amit irnak.
Nincsenek jelek, a szexualis oszton meg minden ferfiban dolgozik, az nem egyenlo azzal, hogy szerelmes beled. A sajat erdekedben hagyd a fenebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!