Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az esetről?
A párommal nagyon jól megvagyunk, csak sajnos keveset tudunk együtt lenni. Heti 2x mindig találkozunk, hétvégenként nála alszom, viszont én így is kevésnek érzem néha.
Hétvégén elmentünk bulizni, és eléggé berúgtunk mindketten. Ebből persze az lett, hogy veszekedni kezdtünk, és ezt addig folytattuk, mg haza nem értünk. Ahogy beértünk már tépte is rólam le a ruhát, 1,5 órán keresztül szexeltünk (azért nem írok szeretkezést, mert ez inkább a dühös szex kategóriába tartozott)
Én azt nem értem, hogy ilyenkor a férfiak ugyanúgy kívánják a nőt, egy durvább veszekedés után is? Mire állt fel a farka pár másodperc alatt, ha csak veszekedtünk? nem értem esküszöm. Aztán persze összebújva aludtunk el, és másnap megbeszéltük a dolgot. De ez másoknál is így van?
23L
Békülős szex-nek hívják. A veszekedés energiát beleviszi a lepedő csatába a pár. Igen, tudod a férfi nem mindig lelkileg, hanem fizikailag vonzóik a nőhöz, és igen, ha egy jónő van a szobába, sok férfinak már feláll. De hosszútávon egy problémás, mindenért rinyáló nő azért hervasztó tud lenni.
(nem rád gondolok..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!