Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk, mi a vélemenyetek róla, ti mit gondoltok az esetről?
Egy évfolyamtársam, nagyon gyakran "pillantgat" felém. Észrevettem őt és mivel teljes mértékben az esetem, visszamosolyogtam rá. Aznap este még belájkolta két fényképem a közösségin, és azóta minden új fotómnál ezt teszi. Ha elmegyünk egymás mellett a folyosón, akkor mélyen a szememe néz, nem kapja el a pillantását.
Néhány napja kiderült, hogy van barátnője. Ennek ellenére, akárhányszor látom a csajával, szegény lány mindig beszél neki valamit, de ő ugyanúgy, mint eddig, velem keresi a szemkontaktust.
Ennek mi lehet az oka? Mert nekem, személy szerint ötletem sincs...
Hagyjátok már a dugással!
Istenem.
Szerintem totál egyértelmű, hogy nem kell már neki a csaj. Ha állandóan téged néz, meg veled keresi a kontaktust..!
Valószínű, hamarosan dobja, de ha neked is bejön, akkor lépj valamit, hadd lássa, hogy nem lennél ellenére, ha veled járna. Valószínű, hogy csak azért "tartja" a lányt, mert nem biztos benne, hogy te is szeretnéd vele. Amint biztos lesz benne, kidobja. Szóval, mosolyogj rá ezerrel (de ne mint egy idióta, aki mosolyogva járkál a temetőben is), és nyugodtan flörtölj vele. Ha már egyszer te írtad, hogy láthatólag nem a csajjal szemez, stb, hanem veled!
Sok sikert! :))
"Szerintem teljesen egyértelmü hogy nem kell neki már a csaj"
igen mert már elégszer megdugta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!