Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 10 év után is őt szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év után is őt szeretem vagy miért jut mindig az eszembe?

Figyelt kérdés
A második barátnőm volt 16 évesen, én szakítottam vele elég csúnyán mert hazudott, de nem csalt meg vagy ilyesmi.Néha néha eszembe jut és bánom amit tettem vele,ha vissza mehetnék az időben mindent másképp csinálnék,de nem tehetem. Mára annyit tudok róla hogy van gyereke és párja (azt hiszem nem a férje) de semmi több,10 éve nem is beszélünk.Tudom hülyeség lenne fel keresni de mostanában egyre többször jut eszembe hogy megkéne próbálni hátha.Mi a véleményetek? 26F
2018. aug. 24. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem törődj bele és ne tedd tönkre az életét. Így is nagy valószínűséggel az arcodba nevetne.
2018. aug. 24. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:

*Így is nagy valószínűséggel az arcodba nevetne.

Sose adj az ilyen beszédre kérdező. Ha intelligens ember 100% nem fog nevetni.

2018. aug. 24. 20:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Akkor szerinted megkeressem?

2018. aug. 24. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát figyelj én azt tanácsolom próbáld meg, de úgy vélem 90% az esély rá hogy nem történik semmi. Mármint semmi a te javadra. Családja van, feltehetőleg boldog is.

De egy próbát megér.

24N

2018. aug. 24. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!