Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti boldogok vagytok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti boldogok vagytok?

Figyelt kérdés
Én igen, mert van egy gyönyörű barátnőm akit szeretek. Ti?

2018. aug. 22. 23:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Gratulálok hozzá! Én nem vagyok az. Most olyan jó kedvem van, mint egy hóembernek, akit kettéhugyoztak.
2018. aug. 22. 23:08
 2/21 anonim ***** válasza:
67%

Én most, hogy olvastam az első hozzászóló válaszát azt hiszem igen.😂Vagy nem.Nem tudom.

Néha az vagyok,néha nem.

Barátnődhoz gratula.

2018. aug. 22. 23:12
 3/21 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
67%
Mit tudom én. Nem érdekel a boldogságom.
2018. aug. 22. 23:13
 4/21 anonim ***** válasza:
48%
Igen, boldog vagyok, amíg eszembe nem jut a szerelmi életem. 😄
2018. aug. 22. 23:15
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Múlt hónap 16-án meghalt a kutyám daganatos betegségben, csupán 4-éves volt...

Úgy, hogy szomorú vagyok és mindent beárnyékol a hiánya.

2018. aug. 22. 23:18
 6/21 anonim ***** válasza:
94%
Tudod, mit? Ha te boldog vagy, akkor én is. Mert én örülök mások örömének. Sok boldogságot nektek!
2018. aug. 22. 23:21
 7/21 anonim ***** válasza:
Boldog vagyok, igen. Bár az elszomorít, hogy mennyien nem azok.
2018. aug. 23. 00:05
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen . Van egy férjem akivel lassan 8,5 éve együtt vagyunk és szeretjük egymàst, van munkàm amit szeretek, van hobbim amit imàdok, sok könyvem amiket olvashatok,( még több amit megvehetek), sok sorozat amiket a neten nézhetek, 2 kutyusom akiket nagyon szeretek màr 12 éve. :)Szóval igen, boldog vagyok.

Sajnos a 3. kutyusom 8 hónapja halt meg és hagyott hatalmas szomorúsàgot és rengeteg könnyet maga utàn....Az viszont nehéz időszak volt.32/N

2018. aug. 23. 00:25
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem tökéletes az életem, de boldog vagyok. :) Minden nap tudol találni valamit, ami boldoggá tesz.
2018. aug. 23. 00:40
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a legboldogabb időszak az életemben. Szerelmes lettem kölcsönösen azt hiszem, egy másodpercre. Addig az egy másodpercig, amíg a szemembe nézett, olyan földöntúli boldogságot éreztem, amiről az ember egész életében álmodik. És akkor, amikor egy üzenetváltáskor egyértelművé tette, hogy nem csak képzelődök.

De nős, gyerekei vannak.

Úgyhogy most elvonási tüneteim vannak. Tényleg mint a drog. 3 hónap telt el és minden nap a hajamnál fogva rángatom vissza magam az életbe.

De van sok örömöm: sokan említettétek a kutyátokat, az enyémnek 6 hónapja fél évet adtak az orvosok, de él és virul. Nem cserélném el ezt semmiféle beteljesült szerelemért:)

2018. aug. 23. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!