Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nagyon domináns férfit rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon domináns férfit rá lehet venni, hogy kinyalja?

Figyelt kérdés

Számára mennyire lenne "lealacsonyodás", ha megkérnék, hogy nyalja ki?

Van olyan, aki önszántából is kinyalná, és nem gondolná úgy, hogy elveszti a felsőbbrendűségét?

2018. aug. 21. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Én domináns vagyok és szeretem adni-kapni az orált.
2018. aug. 21. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem igazán értem a kérdést, de nálam nem kell könyörögni, hogy nyaljak, mert nagyon szeretek. Nem érzem ezt megalázónak.
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Elég dominánsnak tartanak és imádok punc1t nyalni, miért lenne ez "lealacsonyodás"?
 4/9 anonim ***** válasza:
Imádok nyalakodni.
2018. aug. 21. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Megkeres nelkul is kinyalom a suti kremes edenyt
2018. aug. 21. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Domináns szerintem azt jelenti, hogy szereti, ha irányíthatja a másikat. Most az lehet a szex terén, de ha ettől eltekintünk, akkor van, aki általánosan ilyen természetű. Csak annyi, hogy szereti, ha ő a főnök, de nem biztos, hogy önző tapló is. Úgyhogy miért ne nyalna, ha szeret nyalni? Legfeljebb eldönti helyetted is, hogy hol és mikor. :D
2018. aug. 21. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Kell a fenének ilyen "domináns" férfi, amikor valójában csak azt takargatja ezzel a szóval, hogy egy önző, bunkó alak.
2018. aug. 21. 21:26
 8/9 anonim válasza:
Nem zárja ki egymást a kettő :)
2018. aug. 21. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem kell arabbal kezdeni.
2018. aug. 21. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!