Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alaposan megpakolom a barátnőm legjobb batátnőjét, abból lehet baj?
Kérdező! - Most a válaszolók nyakába akarod varrni a te gerinctelenségedet? Épeszű vagy? Ismétlem, amit már előttem is megírtak:
1). Összetöröd a barátnőd szívét, mert csalódni fog benned,
2). Megrontod a barátnőd és a barátnője (legújabb szexpartnered) között a jó viszonyt,
3). Tőlünk várod el, hogy olyan választ adjunk, ami a te állati ösztöneidet helyesli. Nem, nem! Ehhez egy jó érzésű ember nem adja a beleegyezését. Gondolj bele abba, ha fordítva lenne a helyzet...
A válaszolók a stílusukkal csak megerősítenek a döntésemben.
Amúgy meg; minden kapcsolat véget ér. Lehet 2 év múlva ő lépne le egy gazdag, kigyúrt pasival. A szerelem elmúlik.
Hát ez szánalom, őszintén sajnálom a barátnődet.
Egyébként valóban nagyon valószínű (mint már korábban is írták), hogy a ők ezt kitervelték, hogy leteszteljék a hűségedet. Nem fogsz te "megpakolni" semmilyen "bulát"
23-as:
A te mesevilàgodban "férfi" néven valószìnűleg a hűséges ringyókat nevezik annak.
A valóságban azonban a társadalom - a nők hisztije ellenére - megbecsüli a Casanova tíusú pasikat, akik egymás után dugják a nőket. Maga Casanova amúgy 110 nőt dugott meg, ha jól emlékszem. Valószìnű a mesevilágodban ő sem férfi, de míg rád 300 év múlva senki sem fog emlékezni, neki a legendája akkor sem fog elmúlni.
Nem, bocs, de elegem van a "jó fiús" életmodból. Hogy mindig én vagyok a korrekt.
Befejeztem ezt.
Rosszfiú akarok lenni, és ez az egyik lépés hozzá.
A szemétláda pasikat tisztelet és megbecsülés veszi körül, annak ellenére amit tesznek. Én is ezt akarom.
És szerintem most már tényleg legysn OFF
Az említett csajjal hétvégén találkozom.
Nem köszönöm meg a válaszokat, mert nagyon erőszakosak és rosszindulatúak voltatok, kivéve az 1-est, aki a lényegre tért.
OFF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!