Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mért van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mért van?

Figyelt kérdés

Van egy kollégám akivel úgy viselkedünk a munkahelyen és a csapatépítőtréningeken, mintha együtt lennénk és nagyon szeretnénk egymást (ami igaz). Viszont munkán kívűl nem beszélünk és nem is találkozunk. Nem értem az okát. Mondta, hogy munkán belül nem szeretne kapcsolatot senkivel. Akkor viszont nem értem a viselkedését, mert màr lényegébe mindenki úgy gondolja, hogy mi egy párt alkotunk. Valakinek van valami tippe? :)

N/24

2018. aug. 21. 15:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Ui.: felesége és családja biztosan nincs, se barátnője
2018. aug. 21. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá mit akar
2018. aug. 21. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Érdek?

Az igazgató lánya vagy? Szakmai tanácsokat kér?

2018. aug. 21. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem. Egyszerű alkalmazott vagyok.
2018. aug. 21. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!