Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az alábbi skálán mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi skálán mennyire bízol meg a nőkben?

Figyelt kérdés

Az alábbi "bizalom skálát" most találtam ki. :D

Íme!

MENNYIRE BÌZOL A NÖKBEN?

1. Teljes mértékben megbízom a nőkben. Szerintem normális emberek.

2. Nem bízok a nőkben, kivéve a barátnőmben (feleségemben), de ò 100%-os bizalmat kap.

3. Hajlamos vagyok kételkedni a nők bizalmában, és ez még a barátnőm (feleségemre) is igaz.

4. Nem bízok a nőkben, de hiszem, hogy van a világon néhány megbízható nő, csak én még nem találkoztam velük.

5. Abszolút nem bízok a nőkben. Még a barátnőmben (feleségemben) sem

Természetesen a csaladtagok kivételt jelentenek. Én magam az 5-ösre teszem le a voksom.

És ti?

2018. aug. 21. 10:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A bizalom nem döntés kérdése. Azt ki kell érdemelni, ami egy folyamat. Elején, mindenkinél kétesélyes, majd viselkedése, cselekedetei alapján kialakul, vagy nem. Vaktában, senkiben nem bizok meg.
2018. aug. 21. 10:44
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Onnantól, hogy így egy kalap alá veszed az emberek felét, igazából teljesen mindegy, mit válaszolsz, úgyis tévedsz.
2018. aug. 21. 11:00
 13/21 anonim ***** válasza:
78%

Á, szóval ateista special snowflake is vagy, amellett, hogy nőgyűlölő incel/mgtow.

Amúgy tudtad, hogy az ateisták azok, akik tagadják, hogy a nők és férfiak között a teremtettségből fakadó különbségek vannak? Tehát semmi értelme női vs. férfi megbízhatóságról beszélni, mert a megbízhatóság nem függ a nemtől?

2018. aug. 21. 11:04
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Mi köze van annak, hogy megbízok-e valakiben, hogy az illető férfi vagy nő?
2018. aug. 21. 11:18
 15/21 anonim ***** válasza:
A kettes és a hármas között "lebegek"... " Húzz" be mind a kettőhöz.😀
2018. aug. 21. 11:25
 16/21 anonim ***** válasza:

2.

Bár én senkiben nem bízom ameddig meg nem ismerem.

2018. aug. 21. 11:30
 17/21 anonim ***** válasza:
9%

Egyszer láttam egy dokumentumfilnet, 2. világháborús veteránokkal, ahol az egyik ürge azt mondta, úgy lehet félig-meddig megmaradni ép ésszel a csatatéren éveken át, hogy tudomásul veszed, gyakorlatilag téged már agyonlőttek, csak ma még nem.

Na, pont így vagyok a nőkkel. Már gyakorlatilag leléptek egy másik fazonnal, csak ma még nem. És ha megtörtént, előre lehetett tudni, semmilyen meglepetés nem ért.

2018. aug. 21. 11:38
 18/21 anonim ***** válasza:
9%
5. Húszévesen még sokan kergetnek rózsaszín álmokat, de harminchoz közeledve érdemes szembenézni a tényekkel. Akkor jár a legjobban egy férfi, ha beárazza a nőket, csak akkor ad nekik bármit is (pénzt, figyelmet, stb.), ha jól viselkednek, és ha átlépik a határt, akkor véletlenül sem ellágyulni az 1001 éjszaka meséjén, hanem mutatni az ajtót és keresni a másikat.
2018. aug. 21. 11:50
 19/21 anonim ***** válasza:

Jó sötétek vagytok!

Persze,hogy nem nem függvénye ez! Sőt nem is nemzetiségtől függ!

2018. aug. 21. 12:10
 20/21 A kérdező kommentje:

13. válaszolónak:

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a feminista hajlamú, egyenlőségmániás propaganda a szőnyeg alá akarja söpörni ezt a témát. Veszélyes időket élünk, és manapság a nők megbízhatóságát megtámadni óriási felelősséggel jár, mert kirekesztenek akkor, ha nem bégetsz együtt a nyájjal.

A helyzet az, hogy erősen racionalista gondolkodású férfi vagyok, ezért engem nem annyira érdekel a divat (értsd: ma divat a nőknek segget nyalni). Persze, én nyitva állok azon alternativa előtt, hogy a nők megbízhatóak, ezt azonban bizonyítékkal kell alátámasztani. Én nem nőgyűlölő vagyok, hanem reálisan látom a dolgokat.

Az evoluciós pszichológia adatai például abszolút nem támasztják alá a női hűséget. Ugyanígy tapasztalt, és gondolkodó nők(!) véleménye sem. Továbbá figyelmetekbe ajánlom "A női agy" című tudományos-ismeretterjesztò művet.

És ez utóbbit nem egy habzós szájú nőgyűlölő írta, hanem a kaliforniai egyetem professzornője, Louann Brizendine.

Ciki...

2018. aug. 21. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!