Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak ti kezdeményeztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti kezdeményeztek olyan nőknél akik kapcsolatban van?

Figyelt kérdés
2018. aug. 19. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
no-no-noo
2018. aug. 19. 22:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem: a franc se akar kakasviadalon részt venni.
2018. aug. 19. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:

A párom kezdeményezett nálam.

Elhagytam az exemet, és utána az ő barátnője lettem. Nem csaltam meg senkit. Örülök, hogy megtette

2018. aug. 20. 06:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Simán, ha nincs komoly szándék mögötte.

41/F/Bp

2018. aug. 20. 07:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem tennék ilyet, jobban szeretem a korrekt "játékot".

Viszont ismertem olyat, akit nem érdekelt, hogy kinek van, kinek nincs párja. Tipikus szépfiú volt, szolis bőr, magas, izmos alkat (100 kilós), jó szöveg. Szinte állandóan tette a szépet mindenkinek, de egyszer rossz irányba közeledett, pedig többen is szóltak neki, hogy nem kéne. Nem érdekelte, nyomult tovább, aztán egyszer hazafelé "véletlenül" elütötték a járdára hajtva. Azóta rokkantnyugdíjon él a 70 éves apjával, dolgozni nem tud, mozogni is alig.

Ez persze nem tipikus történet, de aki kitartó, az elérhet erre szintre is.

2018. aug. 20. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!