Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti kezdeményeztek olyan nőknél akik kapcsolatban van?
Figyelt kérdés
2018. aug. 19. 22:05
1/15 anonim válasza:
Igen.Általában ez a legtisztább,mert nem nyafognak miatta,hogy én sem egyedül élek.És mert sokkal kevesebb a macera is,nem kell hosszasan randizgatni.
2/15 anonim válasza:
Sure. Már miért ne? Csak az foglalt, akin fekszenek.
3/15 anonim válasza:
Attól függ mi a helyzet.
Olyan már volt, hogy bár kapcsolatban élta nő, de erősen jelezgetett, hogy tetszek neki.
Ilyenkor igen.
4/15 anonim válasza:
Amikor kezdemények valakinél, még nem tudom, hogy kapcsolatban vannak-e.
5/15 anonim válasza:
Elvből nem. Nekem sem esne jól fordított esetben, ha rámozdulnának a barátnőmre.
Ha jól működik a kapcsolata, azért nem. Ha meg rosszul, akkor meg azért nem, mert valószínűleg csak átmeneti állomás lennék számára és vagy visszamenne az exhez vagy kerítene idővel egy harmadik emberkét.
6/15 anonim válasza:
Egyszer előfordult. Bár akkor akkor a másik fél is jelzett...
7/15 A legrosszindulatúbb válasza:
Amint kiderül, hogy az adott nő párkapcsolatban él, onnantól kezdve visszavonulót fújok, már ha addig véletlenül nyomultam volna. Nem szokásom foglalt, párkapcsolatban élő nőkre rámozdulni.
8/15 anonim válasza:
Csak olyannál, az a tiszta, nem akar megfogni férjnek, az már van neki, minek kettő?
9/15 anonim válasza:
Nem. Volt rá példa, bánom. Csak a saját kis elhanyagoltságát akarta kompenzálni velem. Kösz, nem.
10/15 anonim válasza:
Két okból sem. Ha olyan nő, akire én vágyom, tehát szerelemből van a párjával, akkor nem fogja megcsalni velem, mert korrekt, tehát miért próbálkozzak. Ha meg kapható lenne, pedig van párja, akkor azt velem is megtehetné a későbbiekben, tehát nem tudnék bízni benne. Kuv@, aki egyik ágyból a másikba ugrál...bizos vannak, akik kevésbé válogatóssak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!