Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak ti kezdeményeztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti kezdeményeztek olyan nőknél akik kapcsolatban van?

Figyelt kérdés
2018. aug. 19. 22:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Igen.Általában ez a legtisztább,mert nem nyafognak miatta,hogy én sem egyedül élek.És mert sokkal kevesebb a macera is,nem kell hosszasan randizgatni.
2018. aug. 19. 22:08
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Sure. Már miért ne? Csak az foglalt, akin fekszenek.
2018. aug. 19. 22:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi a helyzet.

Olyan már volt, hogy bár kapcsolatban élta nő, de erősen jelezgetett, hogy tetszek neki.

Ilyenkor igen.

2018. aug. 19. 22:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kezdemények valakinél, még nem tudom, hogy kapcsolatban vannak-e.
2018. aug. 19. 22:10
 5/15 anonim ***** válasza:
59%

Elvből nem. Nekem sem esne jól fordított esetben, ha rámozdulnának a barátnőmre.

Ha jól működik a kapcsolata, azért nem. Ha meg rosszul, akkor meg azért nem, mert valószínűleg csak átmeneti állomás lennék számára és vagy visszamenne az exhez vagy kerítene idővel egy harmadik emberkét.

2018. aug. 19. 22:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer előfordult. Bár akkor akkor a másik fél is jelzett...
2018. aug. 19. 22:15
 7/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Amint kiderül, hogy az adott nő párkapcsolatban él, onnantól kezdve visszavonulót fújok, már ha addig véletlenül nyomultam volna. Nem szokásom foglalt, párkapcsolatban élő nőkre rámozdulni.
2018. aug. 19. 22:16
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Csak olyannál, az a tiszta, nem akar megfogni férjnek, az már van neki, minek kettő?
2018. aug. 19. 22:18
 9/15 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Volt rá példa, bánom. Csak a saját kis elhanyagoltságát akarta kompenzálni velem. Kösz, nem.
2018. aug. 19. 22:22
 10/15 anonim ***** válasza:
57%
Két okból sem. Ha olyan nő, akire én vágyom, tehát szerelemből van a párjával, akkor nem fogja megcsalni velem, mert korrekt, tehát miért próbálkozzak. Ha meg kapható lenne, pedig van párja, akkor azt velem is megtehetné a későbbiekben, tehát nem tudnék bízni benne. Kuv@, aki egyik ágyból a másikba ugrál...bizos vannak, akik kevésbé válogatóssak
2018. aug. 19. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!