Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 èves srác vagyok ès van egy 16 èves barátnőm, akivel jò ideje együtt vagyunk ès boldogok vagyunk egymással. De parázok attòl mit gondol a társadalom. Vagy ezzel nem kène foglalkoznom?
A barátnőm és a párja között 14 év van. 16-30 voltak, amikor megismerték egymást, 12 éve együtt élnek, szeretik egymást.
A nagy gondokat nem a társadalom fogja okozni, hanem az, hogy más életszakaszban vagytok. Velük évek óta az van, hogy valakinek áldozatot kell hoznia a másikért. 18 évesen a lánynak fősuli, a férfinak munkaváltás, másik város, másik albi. Gyerekvállalás, saját lakás helyett. Mire a lány felnőtt, addigra a férfi már úgy érezte, hogy kiöregedett a babázásból... Sorolhatnám, de nem akarom, érted így is. Ennek ellenére kitartanak egymás mellett, csak nehezebb.
"nem akarok megkomolyodni"
Örök nagygyerek, anyuci pici fiacskája. Normális érett nőnek soha nem kellenél. Nem is csoda, hogy csak egy kis taknyosnak kellesz.
A kérdés elolvasása után annyit akartam írni, hogy mindenki leszarja mit csinálsz. A kifejtést elolvasva azonban...
Ugyanazt, de a legnagyobb jóindulattal.
Kár hogy nincs humorérzéked.
Mi az, hogy jóideje együtt vagytok?
13-14 évesen szedted fel huszonéves férfiként?
Undorító.
A társadalom bizony el fog ítélni. Téged, nem a fiatalkorút.
A pedofilok is sokszor éreznek szerelmet a kisgyerekek iránt, ami gyakran kõlcsönös is, már amennyire egy gyerek lehet szerelmes.
Igazából én magasról lesz.rom, mit éreztek, mit gondoltok, mi a helyes. Minden beteg ember azt hiszi, hogy amit csinál, az rendben van, hisz az érzései nem lehetnek rosszak. Az is, aki megöl valakit, helyesnek érzi, mikor történik.
Szerintem arra kell figyelni, mint gondolnak a legtöbben abból a csoportból, amire hasonlítani szeretnél.
Ez Indiában vagy mondjuk Afrikában, Kínában, de talán még Délamcsiban sem zavarná a többséget. Rájuk akarsz hasonlítani? Az ő látásmódjuk a helyénvaló szerinted?
Mert szerintem nem. Hiába engedik meg ott, és hiába törvényes nálunk is. Nekem azok az országok szimpatikusak, ahol ezt súlyosan büntetik. A kapcsolatotok elejét nálunk is büntették volna szerencsére, gondolom 16 éves kora előtt lefeküdtél vele, hisz nem mered leírni, mióta tart a dolog.
Kezeltesd magad, hiszen ha egy nagylány, egy tini a lelki társad 30 éves lètedre, akkor beteg vagy, valami félrecsúszott.
A fiatalabb félnek pedig persze, hogy te leszel a mindene, hisz alkalmazkodik hozzád, MAGADHOZ NEVELED FEL..
Mellesleg 30 évesen férfi vagy, nem srác. Ő pedig 16 évesen lány, nem nő.
hát ez mind szép és jó, amiket mesélgetsz. ettől függetlenül egy 30 éves nem való egy 16 éveshez. Én 24 évesen nem tudom elképzelni magam egy 18 évessel. nemhogy egy középiskolással, akinek még az érettségi is két év... látom fiatalabb testvéremnél, milyen értelmi szinten van egy 16 éves, emlékszem hogy nekem mennyi eszem volt, én milyen voltam, pedig mégcsak nem is buliztam, ittam, hanem egy teljesen átlagos gyerek voltam. persze ma már más az átlagos...
hogy mondhatod, hogy mennyire megértitek egymást? az a gyerek még kb semmit se ért a világból. ennyi idősen rohadtul befolyásolható, amit te ki is használsz, kb te neveled, olyan mintha a gyereked lenne, csak közben meg is kúrod.
egy dohányos,piálós fiúnál jobbnak lenni nem nagy szám. ez az inkább te mint az se valami nagy bók. persze hogy te normálisnak gondolod ezt a dolgot... szüleinek se sok esze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!