Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért fáj ennyire a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj ennyire a szerelem?

Figyelt kérdés

Már több mint 6 évvel ezelőtt jártam a pasival, ő volt az első szerelmem. Vele történt életem első csókja, vele feküdtem le először. Azóta se voltam soha ilyen szerelmes. Volt már pár kapcsolatom, de soha nem éreztem azt a hihetetlen szerelmet, amit őiránta...

Igazság szerint sohasem tettem túl magam rajta igazán...

Mondhatnánk hogy a nosztalgia beszél belőlem, de nem évek múltán jutott ez eszembe, hanem a szakításunk óta mindig bennem van. Hiába kezdtem másokkal járni, ha ő feltűnt, mindent eldobtam magamtól és futottam hozzá. Aztán koppantam, mert nem kellettem neki...

Elég ha hallok felőle valami hírt és már megakar hasadni a szívem...

Most viszont úgy érzem darabokra tört...

Hallottam egy pletykát róla és utána néztem a facebookon. Igaz. Gyereke lett...

Minden remény ami eddig volt bennem, hogy talán sikerül vissza szereznem, most eltűnt...Úgy érzem egyedül vagyok, magányos vagyok, senki sem kell, senkit sem akarok, csak őt.

De ő neki már családja van....

És soha nem értettem miért is nem voltam neki elég jó....

Miért fáj a szerelem? Miért nem tud csak úgy elmúlni hogy ne kínozzon?

2018. aug. 18. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a reakció már nem egészséges. Segítséget kellene kérned szakembertől, mert ebből egyedül nem lehet kimászni.
2018. aug. 18. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:
A szerelem nem fáj. A fel nem dolgozott trauma igen. Keress egy terapeutát!
2018. aug. 18. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Ó, dehogynem fáj a szerelem... Ezt csak az tudja, aki volt már igazán szerelmes. Viszonzatlanul, vagy ami még rosszabb, viszonzottan de beteljesületlenül.
2018. aug. 18. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:
19%
Miért vagyok másnapos ha sok vodkát iszom 🤭🧐🤔
2018. aug. 19. 00:16
 5/5 anonim ***** válasza:
56%

Nem a szerelem fáj, hanem az az okozat, amit a tudatunk gyárt le, ha nem vagyunk szellemileg eléggé autonómak.

Ha túlzottan ragaszkodunk, függünk, projektálunk, ha a másik embert nem annak fogadjuk el, aki, hanem rávetítünk elképzeléseket, vágyakat, elvárásokat és ezek az elvárások nem teljesednek be, akkor az ebbéli csalódottság, frusztráció okoz fájdalmat. De ha kicsit hátrébb lépünk, kívülről szemléljük, akkor rájövünk, hogy ez nem a másik miatt van, hanem kizárólag mi gyártottuk le magunknak ezt a szenvedést.

2018. aug. 19. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!