Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar nőként mennyi esélyem van egy roma férfinél
komoly kapcsolatra?
Remélem utána a következő kérdésed az lesz -Hogyan szabaduljak meg tőle ?
2018. szept. 5. 12:25
Nincs kisebb esélyed náluk, mint a magyar hányadékoknál.
2018. szept. 5. 14:26
Egy cigány hányadék írta ki a kérdést, hogy provokáljon. Egy magyar nőnek sem kellenek a büdös orkok, csak a legeslegalja prostituált fajzatoknak maximum.
2018. szept. 6. 10:14
13as bár így lenne! Tegnap két szép középsulis magyar lányka kellette magát egy szurtosképűnek. Látszott, mind a kettő a méretes dorongra bukna.
2018. szept. 6. 10:19
14 álmodozzál dzsipszi XD
A cigányok jönnek mindig ezzel a nagy farok kamuval, mert általában négernek vagy olasznak hiszik magukat...
Közben meg a világon az egyik legkisebb nekik van, az indiaiakkal rokon népek...
2018. szept. 6. 10:29
16/24 A kérdező kommentje:
Én egy nő vagyok és magyar.
Tényleg érdekelt volna ez,bár számítottam ilyen szép hozzászólásokra is.
Én se értem, hogy lehetséges ez de nagyon szeretném ezt a férfit komoly kapcsolatra.
Csak nem tudom, hogy ő mit gondol erről.
Nem e baj,hogy én magyar vagyok.
Na? Sikerült összejönni a cigànygyerekkel? Vagy van már új?
Én cigànygyerekkel vagyok együtt, nem ver meg, imád, szeret, rajong értem, dolgozik, nem lop, nem kell szüljek, semmit se. Én szoktam vele kiabálni meg balhézni szegénnyel.
2020. febr. 5. 19:03
Engem is érdekel mi lett a dologból. Engem is vonzanak.
Szerintem őket kevésbé érdeklik, hogy te magyar vagy, mint téged, hogy ő cigány.
2020. febr. 8. 22:55
Pontosan, kedves utolsó. Teljesen más mentalitás, más felfogás, ergo folyamatos új dolgok ismerete, nincs unalom. Bennem van vonó, talán ezért is a vonzalom, de az én párom tökéletesen passzol hozzàm, most is itt szuszog hozzámbújva, átölel engem mert már alszik, én meg még telózok ágyból, mindig így alszunk, mindig bújunk. Normális, józanéletű, dolgos embernek kell esélyt adni és imádni fog, boldoggá tesz, nem kell felülni a cigányozós rémhíreknel hogy vernek meg nincs szava a nőnek. Nálunk pl én vagyok a balhés. Én nagyon nagyon szeretem őt. Nem mellékesen nagyon szép fiú, szexi, sokan lesik az utcán, boltokban a nők.
2020. febr. 8. 23:26
Milyen a családja? Mert sajnos ilyenkor is többet nyom a latba, mint nagy átlagban egy nem roma embernél.
2020. febr. 8. 23:50
Kapcsolódó kérdések: