Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sűrűn csináltok külön programot a párotok nélkül? S ha igen utána elmeselitek az élményeiteket?
Figyelt kérdés
2018. aug. 17. 19:14
1/4 anonim válasza:
Myilyen külön programra gondolsz? például?
2/4 anonim válasza:
Le fog mindenki pontozni mert nem divat de mi nem csinaltunk kulon programokat miutan összekoltoztunk. Egyikunk sem akart a masik nelkul programot. Egyutt mentunk ha elmentunk raadasul kozos szenvedelyunk volt (hobbi).
3/4 anonim válasza:
Havi 1-2 alkalommal elmegyek bulizni a haverokkal és ha nem is sűrűn de szoktunk róla beszélgetni. Néha ki kell mozdulni a hétköznapok unalmából és úgy rendesen bulizni egy kicsit. A kapcsolatunknak is jót tesz,mert ilyenkor kieresztem a hétköznapok alatt felgyülemlett gőzt és sokkal türelmesebb vagyok utána.
4/4 anonim válasza:
Szoktam. Heti egyszer minimum: ilyenkor barátnővel/barátnőkkel kávézunk, vásárolunk, mozizunk stb. Mikor mihez van kedvünk.
Erről nagy élménybeszámolót nehéz adni, pont annyira mint amikor ő iszogat a haverjaival.
Nekem kell ennyi, jó személyesen megbeszélni a barátokkal, hogy kivel miújság.
Alkalmanként szórakozóhelyre is megyek nélküle barátitársasággal, de azt is csak akkor ha a sors úgy hozza és nem ér rá. Amúgy jobban szeretem ha ő is jön velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!