Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit üzensz annak, akivel már nem beszélsz, de még lenne némi mondanivalód számára? Korral nemmel!
Figyelt kérdés
2018. aug. 16. 23:44
21/29 anonim válasza:
Bármit is gondolsz rólam, ám legyen, igaz.
22/29 anonim válasza:
Mi lenne, ha megbeszélnénk még pár dolgot, ami kimaradt? Szerintem jó lenne a tisztánlátás végett. Aztán kiderül, hogy foytatható-e így, vagy sem. (36F)
23/29 anonim válasza:
Rájöttem, hogy titokban csak az exed pótléka voltam, de hiába, mert látom összejöttetek megint, de 6 hónappal később szakítottatok is. MUHAHAAA "
24N
24/29 anonim válasza:
Ugye a jó öreg karma, látod megmondtam én. :DD
24N
25/29 anonim válasza:
Dögölj meg! - a volt matektanáromnak :D
26/29 anonim válasza:
gratuálok, hogy te fejlődtél a kapcsolatunkban míg engem összetörtél és manipuláltál éveken keresztül. remélem büszke vagy hogy így magad mellett tudtál ennyi ideig tartani és használni. sok sikert a következő barátnődnek hozzád. bár talán mostmár egy két alapvető hibát nem követsz el. szerencsére én is tanultam valamit az egészből de ezért nem jár köszönet, csak sajnálom, hogy ilyen lecke kellett hozzá. ja és k*va anyád, hogy megcsaltál annyiszor amikor én mindenszärral melletted voltam. és unalmas a szex veled. 23/n
27/29 anonim válasza:
Azt akartad,hogy megcsokoljalak,ugye?Es en nem tettem meg.Nem mertem elhinni,hogy ezt akarod.De a kezed meleget a kezemben meg mindig erzem,es erezni is fogom orokke.Nem szamit mennyire messze vagyunk,es hogy soha tobbe nem latjuk majd egymast ujra,te leszel az elso es az utolso,akit valaha is igazan szerettem. Huszoneves valaki.
28/29 anonim válasza:
10 éve minden nap ugyanúgy hiányzol. Ennyi idő kellett, hogy megértsem hogyan kell jól szeretni, hogy akkor tényleg nem tudtalak megbecsülni, pedig a legnagyobb kincs vagy, amit valaha kaphattam. Amúgy pedig, ha "véletlen" megint a szalon felé kocsikáznál, éppen bejöhetnél egy kávéra, nagyon örülnék neked. Banán.
29/29 anonim válasza:
Bárcsak elhinnéd, Juci, hogy véletlen ment át a lábadon a Lada :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!