Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt a nők észreveszik, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt a nők észreveszik, ha ideges vagy mikor beszélsz velük? 19/f

Figyelt kérdés

Nagyon önbizalom hiányos voltam sokáig és nem igazán mertem kezdeményezni nőknél. Volt egy 2 éves párkapcsolatom aminek vége lett kábé fél éve és azóta próbálok ismerkedni. Sokáig az istennek nem tudtam rávenni magam, hogy odamenjek mégha tök egyértelmű is volt mégha tudtam is, hogy mit fogok mondani stb. Egyébként a külsőmmel nincs gond azthiszem, akiknek eddig szóba hoztam mindenki leoltott csak, hogy miért nem csajozok ha így nézek ki, ők is szeretnének így kinézni meg, hogy szinte senki nem sejtené rólam hogy valójában, hogy be vagyok sz@rva mikor lányokkal kell beszélnem.

Nemtudom mennyire normális ez így "kezdőknél" -tudom hogy ciki hogy 19 évesen még annak tartom magam- de nekem ilyenkor gyakorlatilag kiugrik a szívem a helyéről, miután "szabadulok" a lánytól konkrétan le kell ülnöm lenyugodni mert már a fejemben/torkomban mindenhol érzem a lüktetést. Ez el fog múlni valaha vagy jobb lesz idővel? Mert olyan érzés mintha fél kilométeres sprintet futottam volna és hirtelen megállok.

Arra figyelek, hogy lehetőleg egyenesen álljak ne járjon a lábam idegesen ne süssem le a szemem, szóval próbálom leplezni hogy mennyire ideges vagyok. De biztosan, vagyis szerintem biztosan látni rajtam valahogy vagy érezni nemtudom, mert sokszor olyan nagyon kedvesek ilyenkor velem mosolyognak nevetgélnek még azon is amit nem viccnek szánok, hosszasan néznek a szemembe, simogatják a karom. Éppen, hogy csak azt nem mondják ,hogy "jóóóóól vaaan nincs semmi baj".

Ez elég kínos nekem, nem akarom hogy valami gyáva alaknak tartsanak mert egyébként nem vagyok az :( Csak a lányokkal van így de azért igyekszem. Észreveszik ezt vajon? Már párszor próbálkoztam és hát szerencsére eddig még nem ráztak le bunkón soha, sőt nem is ráztak úgy le kimondottan csak mondjuk azt mondta, hogy van barátja (az nagyon ciki volt) csak nem gondolta volna, hogy odamegyek. Ennyire lerí rólam vajon? Viszont holnap randira megyek egy nagyon szép lánnyal :) Már most rohadtul ideges vagyok szerintem kb aludni sem fogok tudni, nemtudom mi lesz. Hogyan nyugodjak le, hogy ne bénázzam el? Mit tudok kezdeni ezzel a pulzus dologgal mert ha egész randi alatt így fog verni a szívem akkor a végére biztos szétrobban a fejem?

2017. jan. 23. 23:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rossz hírem, hogy igen, észrevesszük. :) Viszont én is ugyan ez voltam, csak lányban. Igazából nekem volt egy pont amikor leültem merengni egy kicsit, hogy mennyire nem normális az, hogy ha hozzám szól egy férfi akkor én teljesen leblokkolok, pirulok, egy értelmes szót nem tudok kinyögni. Elkezdtem gondolkozni, hogy én semmivel sem vagyok rosszabb vagy jobb másnál, az adott férfinál sem. Semmi rossz nem történhet. Ezek mind önbizalomhiányból fakadnak, és csak te tudod megoldani ezt a problémát. Helyes vagy, értelmes, a lánynak biztos, hogy bejössz, hisz elmegy veled a randira. Nem kell előre gondolkoznod a kimeneteleken, csak legyél amilyen Te vagy, merd kimondani a gondolataid, legyél természetes. Minden jó lesz. Értékes vagy, nincs miért szégyenkezned. Sok sikert a randihoz! :)
2017. jan. 23. 23:36
 2/2 anonim ***** válasza:
48%
Ez tök lenéző, kb. "a kutyák érzik, ha félsz tőlük?"
2017. jan. 24. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!