Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom moziba megy más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom moziba megy más lányokkal?

Figyelt kérdés

7 honapja vagyunk együtt a párommal és még mikor nem jártunk egyszer mondta, hogy nem akar vele összejönni az egyik lány baratja. Azota is beszélgetnek, mert sulis barátok, most pedig moziba hívta a páromat egy másik lány oaztálytáraukkal. Engem is hívtak.. de akkor is borzasztóan irritál, hogy lányokkal megy moziba.. akár nélkülem is.

Nektek hogy esne? Kicsit ki akadtam, azon gondolkozom el sem megyek. V ne hisztizzek?

20/l párom 24.

2018. aug. 15. 14:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%

Menj ha hívtak és a barátod is akar menni. Az a jó az egészben, hogy nem kamuznak a hátad mögött. Ha viszont ennek ellenére bunkó leszel a társaságban vagy ellenszenves stb. akkor könnyen előfordulhat, hogy legközelebb majd nem hívnak és barátod behazudik neked valamit, hogy mehessen. Tiszta lappal játszik a barátod és ezek szerint a csajok is, ne rontsad el mindenáron.

Esetleg ha valahogy nem fogtok passzolni egymásnak akkor utólag beszéld meg a barátoddal, hogy nem szeretnél többet velük találkozgatni ezért vagy azért (valós indok miatt, nem sértődöttség stb) és akkor ezt meg kéne értenie. De akkor se ott csapjál hisztit mert Te jösz ki belőle rossznak.

2018. aug. 15. 15:15
 12/12 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm nektek.

Lehet, hogy csak én viszem túl a dolgot.

Nem vagyok amugy sem patália csapó.

Max otthon már. De akkor is elmondom a páromnak mi bajom és megbeszéljük.

2018. aug. 15. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!