Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek 3 évig szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cicóka201803 kérdése:

Mit tegyek 3 évig szeretői viszonyban voltam? De szeretem

Figyelt kérdés
Elkövettem egy nagy hibàt. Beleszerettem egy olyan hapsiba akinek párja van.3 évig voltunk együtt titokban. Nagyon szerettük egymást de kiderült hogy sokszor hazudott nekem igy én kitaláltam a párjànàl. Most szenvedek mert szeretem de ő a kislánya miatt nem merne lepni. Harcolnak érte?
2018. aug. 10. 21:07
1 2 3 4 5
 1/47 A kérdező kommentje:
Harcoljak érte?
2018. aug. 10. 21:08
 2/47 anonim ***** válasza:
26%

[link]

Ezt hallgasd vegig. Jot fog tenni neked. Elfog melyiteni a gondolataidban. Nagyon hasznos es tanulsagos amit mondanak benne. Tobb filozofus es bolcs gondolkodo ezt gondolja az ilyen emberekrol, akik ebben az allapotban vannak mint te.

Tanulsagos, de tenyleg. Vegre egy jo valami a neten, ami segiti az eltevedt erzelmu emebereket.

Sok sikert neked. Es hallgasd sokat ezt.

2018. aug. 10. 21:11
 3/47 A kérdező kommentje:
Kedves vagy.Gondolom egy olyan nő vagy akit szintén csal a párja.
2018. aug. 10. 21:14
 4/47 A kérdező kommentje:
Beleszerettem nem tehetek róla,de elmondtam az igazat és a párja aki a kolléganőm volt megbocsájtott neki
2018. aug. 10. 21:20
 5/47 anonim ***** válasza:
100%

Harcolj, hagy verje át ismét a fejed.

Ezt a fokú naivitást oktatják valahol a nőknek?

És nem, nem a kislánya miatt nem "merne" lépni.Azért nem lépne, mert annyira nincs oda érted, csak mondja, hogy a titkos punci megmaradjon neki jó sokáig még.Azon sem lepődnék meg, ha kiderülne még egy titkos puncika.

2018. aug. 10. 21:27
 6/47 anonim ***** válasza:
92%
De. Igenis tehetsz róla. Én is éreztem már vonzódást nős férfi iránt, de gátat tudtam szabni az erzeseimnek mert van gerincem. Pedig ő nagyon akarta volna a dolgot. Nem kell riba.ncnak lenni ennyi
2018. aug. 10. 21:28
 7/47 anonim ***** válasza:
92%

És még ismered is a feleségét... így még aljasabb.

Harcolhatsz, de csak kinevetteted magad. Ne áltasd magad, nem a gyerek miatt marad a feleségével. Téged nem szeret, még annyira sem, mint a feleségét, akit megcsalt. Majd keres magának másik szeretőt.

2018. aug. 10. 21:32
 8/47 anonim ***** válasza:
Lépj tovább!!!
2018. aug. 10. 21:34
 9/47 A kérdező kommentje:
Nehéz tovább lépni mert mindketten ugyanott dolgozunk az egészségügyben.Ha tehetném új életet kezdenék vele mert szeretem de ugy látom itt én maradtam alul.
2018. aug. 10. 21:40
 10/47 anonim ***** válasza:
86%
Ön cicám max akkor nyer a szerető ha a feleség kivágja otthonról a férjet. Na akkor a szerető megkapja a férfit aki majd őt is elkezdi csalni. Ezért nem kell rib.ancoskodni
2018. aug. 10. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!