Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik típussal érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típussal érdemes együtt lenni? Nektek a párotok melyik kategóriába sorolható?

Figyelt kérdés

A lelkitárs: aki teljesen hasonló, mint te, egyre jár az agyatok, egyszerre gondoltok ugyanarra, befejezitek egymás mondatait, vagy akár szavak nélkül is megértitek egymást.

A másik feled: aki szöges ellentéted, de tisztelitek és erősítitek egymást azáltal, hogy ami az egyikőtökből hiányzik, az a másikban megvan.

2018. aug. 10. 14:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
61%

Ha választani kéne, akkor inkább az ellentét, de nem az a kiegészítős fajta.

Mi inkább a "tűrjük egymás rigolyáit" fajta vagyunk. Persze sokmindenben egyetértünk, sokmindenben kiegészítjük egymást, de rengeteget hadakozunk is egymással. Ez így elsőre borzalmasan hangozhat, de igazából máshogy és mással el sem tudnám képzelni az életemet.

24/F

57%-os idióta#

Bocsi, hogy én is 93 után születtem, dehát ez van. De nem is baj, így legalább van kin kiélned a férfiak irányába táplált frusztrációidat. Ja és fel a fejjel, vegyél 24 macskát és teljes lesz az életed :)

2018. aug. 10. 19:05
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi a férjemmel lelki tàrsak vagyunk. Nem véletlen, hogy soha senki màssal nem bírtam még egy évet sem. Koràbban ez a mély kapocs nem volt meg egy pasival sem. Ennél jobban màr nem is passzolhatna össze a személyiségünk, a humorérzékünk, és az értékrendünk.:) Persze nyilvàn vannak apró különbségek ízlésben, életmódban, de ezekkel sincs semmi problémànk. :) Pl én otthonülős introvertàlt vagyok, nem érzem jól magam nagy tàrsasàgban, màs emberek között sokszor,sokàig, neki ezzel nincs baja, ha úgy alakul, szívesen lóg haverokkal. Ebben simàn tudtunk kompromisszumot kötni. Ő koràn kel, koràbban fekszik, a legnagyobb zajban is azonnal elalszik, én ha van rà lehetőség délutàn 1-2 előtt nem kelek fel- és éjjel 2-ig olvasok vagy sorozatot nézek a neten:), az elalvàshoz csend kell és minimum fél óra...Ő elég finnyàs ételek terén, én a legtöbb dolgot szeretem amit ő utàl, pl màj, kelkàposztafőzelék, gomba, kínai kaja, salàta, paradicsom, zöldbab, karfiol, olajos magvak, sós péksütik, teljes kiőrlésű kenyér... ilyenek:) 32/N, 29/ F (8 éve együtt)
2018. aug. 11. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!