Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik típussal érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típussal érdemes együtt lenni? Nektek a párotok melyik kategóriába sorolható?

Figyelt kérdés

A lelkitárs: aki teljesen hasonló, mint te, egyre jár az agyatok, egyszerre gondoltok ugyanarra, befejezitek egymás mondatait, vagy akár szavak nélkül is megértitek egymást.

A másik feled: aki szöges ellentéted, de tisztelitek és erősítitek egymást azáltal, hogy ami az egyikőtökből hiányzik, az a másikban megvan.

2018. aug. 10. 14:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

# 10

Nem igazán értem, hogy mégis mi a problémád. Nem fogom magam 50 évesnek hazudni, ha valójában csak pár hónapja múltam el 25.

2018. aug. 10. 15:26
 12/22 anonim ***** válasza:
35%

11 :DD Na hagyjuk:xD

A hegylakó jut rólad eszembe, az se öregedett, pedig már majd ezer meg egy éves volt:D

2018. aug. 10. 15:30
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

# 12

Látom nem sikerült eljutni odáig, hogy értelmes magyarázott adj.

2018. aug. 10. 15:35
 14/22 anonim ***** válasza:
51%

Hm, ez most megfogott. Valamilyen szinten nálunk mindkettő igaz. :D

Nagyon hasonlóan gondolkozunk, befejezzük egymás mondatait, RENGETEGSZER kezdjük el ugyanazt mondani mindketten, stb.

Viszont vannak dolgaink, amikben meg ellentétek vagyunk, és kiegészítjük egymást, van mit tanulnunk egymástól.

Nekünk ez így tökéletes. Se "önmagammal" nem akarnék kapcsolatban lenni, se az ellentétemmel.

2018. aug. 10. 15:40
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért esik olyan jól neked és másoknak, hogy ilyen végtelenül együgyű szintre egyszerűsítesz le egy összetett témát. Miért kéne kategorizálni, tipizálni?

Nem csak hogy nem csak ez a két típus létezik, de még csak nem is ez a két dolog az, ami között az a spektrum húzódik, amin el lehet helyezni az embereket, hanem van rengeteg tulajdonság és aspektus, amik közé egy csomó spektrumot húzhatsz. Érted? Egy sokdimenziós teret leegyszerűsítesz egy bináris kapcsolóra. Minek?

De akkor már a konkrét válaszom: mint >MINDENKINEK< a párja, az én párom is bizonyos szempontokból inkább a "lelkitársam", más szempontokból a "másik felem". Bárki, aki azt mondja, hogy az ő párja 100%-ban az egyik vagy a másik, az vagy kamuzik, vagy ostoba.

2018. aug. 10. 15:55
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

15

*Bárki, aki azt mondja, hogy az ő párja 100%-ban az egyik vagy a másik, az vagy kamuzik, vagy ostoba.

Nagyon nem ismered az embereket se a valódi emberi kapcsolatokat.

2018. aug. 10. 16:05
 17/22 A kérdező kommentje:
Sajnálatos, ha csak végletekben tud az ember gondolkodni. Nem írtam egy szóval sem, hogy csak ez a két típus létezik. Van a kettő közt átmenet, de valakiben az egyik, másban a másik az erősebb.
2018. aug. 10. 16:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Mindkettő. Van, amiben egy rugóra jár az agyunk, de sok ellentétes dolgunk is akad. Pl. én pörgősebb vagyok, ő sokkal ráérősebb, munkában, szabadidőben egyaránt.
2018. aug. 10. 17:01
 19/22 anonim ***** válasza:

Mi inkább összecsiszolódtunk.

Mikor kezdtük a kapcdolatot,inkább ellentétek voltunk. Sok szempontból különböztünk (világnézet,társadalomhoz való hozzáállás,viselkedés,családi felfogás,a környezetről és kicsit a jövőről való vélekedés). Persze ez nem zavart senkit. Meghallgattuk egymást,mérlegeltünk dolgokat,tanultunk egymástól ezt-azt. S most eljutottunk oda,hogy kezdünk hasonlítani. A nézeteinket összehangoltuk,lenyegességükben egyeznek. A viselkedésünk megváltozott,mert átvettük egymástól a nekünk tetszőt/hasznosat. A jövőkéünket pedig együtt terveltük ki. Ez jelenleg is folyik.

Amondó vagyok,örülök,hogy sikerült így "összeérnünk". :)

2018. aug. 10. 17:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Az en parom a melles kategoriat erositi :))
2018. aug. 10. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!