Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől más a második szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől más a második szerelem? Velem van a 'baj'?

Figyelt kérdés

Az első szerelmem teljesen más volt mint a második.

Jelenleg nem olyan lángoló, mintha kicsit 'racionálisabban' szeretném őt.

Viszont sokkal mélyebb érzéseim vannak úgy érzem, látom a hibáit és igyekszem elfogadni őket. És ezekkel együtt élni.

Az első szerelmemnel nem gondoltam ilyenekre hogy mi lenne ha összehazasodnank hanem csak éltem a pillanatnak, viszont sokkal jobban elontottek az érzések.

Olyan más ez most és fura.

Más is így érzi?

Vajon mitol?

24N

2018. aug. 9. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Tapasztaltabb lettél azóta.

Érettebb lettél mind emberileg, mint kapcsolatok terén. Ez teljesen nem normális. Megértem, hogy furcsa, hogy hiányzik az a "bedrogozott" érzés, de ebben az állapotban sokkal jobban tudsz dönteni a kapcsolatodat illetően. Legalább nem vakít el a köd.

2018. aug. 9. 11:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen hiányzik amúgy ez a ködös érzés, olyan letisztult minden most. :) csak annyira fura hogy ennyire más tud lenni az ember egy nagy csalódás utan
2018. aug. 9. 11:54
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Ezt én is így tapasztaltam. Teljesen normális. Viszont lesznek még az életedben ködös érzések, de ezek rövidebb ideig tartanak, mint ez a józanabb szerelem. Amikor tökéletesen tisztában vagy a hibáival, de teljes mértékben el tudod őket fogadni.
2018. aug. 9. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Az eslő mindenkinek nagy bumm azt mikor eloszlik a rózsaszín felhő, akkor jön rá, hogy milyen is volt maga a dolog. A másodiknál már kicsit megfontoltabb az ember és ha netán ott is csalódik, akkor meg elkezd nem "érezni" szerelmet majd legközelebb, mert bemeséli magának, hogy ez már kétszer nem jött be, miért jönne be harmadiknak nem?

Én kétszer voltam szerelmes mindkettőt én rontottam el, holott a másodiknál tényleg annyira szerettem a csajt, hogy bármit megtettem volna érte mégis elrontottam a nagyképű természetemmel az egészet. És az évek alatt nálam leépült szeretetté a dolog már nem lettem szerelmes csak szerettem embereket. Mondjuk jó sűrűn, mert fő a változatosság elvet követem :D ezért is nem lettem már szerelmes többet a két eset után.

2018. aug. 9. 13:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez normális és a legtöbben átesünk rajta. Hidd el, sokkal jobban el tudod ÍGY dönteni, hogy valóban az az ember kell-e neked, akivel vagy, mint a rózsaszín köd által elvakultan fittyet hányva a rossz tulajdonságaira. Erre szükség van tehát ahhoz, hogy egy valóban tartós kapcsolatot alakíthass ki. Ezért nem tartósak az első szerelmek.
2018. aug. 9. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira szerelmes soha nem leszel, mint tiniként voltál, azt a lángolást soha nem éreztem azóta. De mivel általában utána megégetjük magunkat, rájövünk, hogy rosszul választottunk, vagy kidobnak minket - ezek a csalódások óvatossá és megfontolttá tesznek, aminek következtében nem leszel annyira ködösen szerelmes újra.
2018. aug. 9. 15:04
 7/10 anonim ***** válasza:
A második az azért más és mélyebb,tartalmasabb mert érettebb lettél. Ezért nehezebb elfelejteni.
2018. aug. 9. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Tapasztaltabb, okosabb, bölcsebb lettél. Szívesen. 🙄
2018. aug. 9. 15:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tök jókat írtatok :)
2018. aug. 9. 15:31
 10/10 anonim válasza:
Lehet az első szerelmed tökéletes, vagy éppen borzalmakba alakuló, de akkor is az első volt számodra. Az elsőt senki sem felejti el, és a többi sem lesz olyan. Lehet hogy lesz majd akit ezerszer jobban szeretsz, de van egy érzés, ami a másodiknál és esetleg a következőnél már nem lesz meg.Semmi sem lehet ugyan az.:) véleményem szerint.
2018. aug. 9. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!