Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fél éve vagyunk együtt!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve vagyunk együtt! Elmondjam neki úgy, hogy még életemben nem voltam ilyen szerelmes senkibe?

Figyelt kérdés
Én nő, ő férfi! 😊 Azt érzem,még sosem imádtam ennyire egyik páromat sem. Nem nyálas ezt így bevallani?

2018. aug. 8. 11:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

Persze, nyugodtan tartsd magadban és nézd végig miként rohasztják szét a kapcsolatodat az elfojtott érzelmek.

Inkább mondd el.

32/f

2018. aug. 8. 13:49
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
El lehet mondani, csak ez nem rendkívüli dolog, szóval biztos lesz örömködés, de fél év után az ilyen érzések normálisak, nincs benne semmi extra. Az, hogy valaki ilyet korábban nem érzett még, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy ez a kapcsolat az igazi, azt viszont biztosan jelenti, hogy az eddigi kapcsolatok komolytalanok voltak.
2018. aug. 8. 14:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Fél éve? Simán elmondhatod neki! Örülni fog :-)
2018. aug. 8. 14:15
 14/15 Bétó apó ***** válasza:
Mindkét félnek azt tanácsolom, hogy SOHA ne valljon szerelmet egy az egyben. Túlzottan elbizakodottá teheti a másikat. Számtalan apró tett, gesztus teheti egyértelművé ezt számára, de ha konkrét szavakba öntöd, akkor elveszhet a varázs, és azért nagy kár lenne...
2018. aug. 8. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondd el, és ha holnap vége a világnak?
2018. aug. 9. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!