Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyen lehet meghódítani egy nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyen lehet meghódítani egy nőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdés adott.

Tudom legyek magas, jó képű legyen sok pénzem,jó humorral rendelkezzek stb stb...

Tippekre( pl randizásnál nem bszélni az exről) trükkökre ( tudom,hogy kell szexuális utalásokat tenni,hogy ne rakjon be barátzónába) lennék kiváncsi.

Nem vagyok sikeres a nőknél ,de jó ideje nem is próbálkozom ideje változtatni a dolgokon. Ilyen Valamint van valakinek ötlete,hogy hol és hogy tudnám elkezdeni a próbálkozást úgy,hogy nálam a társkereső nem játszik. Hétköznap nincs időm sajnos, hétvégén lenne, de nincs társaság ahol ismerkednék, barátok meg külföldön illetve gyerekkel otthon.

Köszönöm!

27f

2018. aug. 5. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Türelemmel, önzetlenséggel, humorral, tájékozottsággal, és nem utolsó sorban, nem árt ha van némi ész is bent a kobakodba:D
2018. aug. 5. 20:58
 2/7 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
57%
Sose mutasd ki, hogy esendő, sebezhető, gyenge vagy. Ha megvannak benned ezek az amúgy alapból emberi tulajdonságok (minden érző emberben benne van), akkor se. Soha! Inkább legyél pont az ellentéte, azaz rettenthetetlen, heroikus, acélkemény, masszív törtető, egyensúlyodból kibillenthetetlen. De legalább minimum színleld. A nők nem egy sírómasinára vágynak, hanem egy túlnyomásos gőzgépre.
2018. aug. 5. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Meghódítani földrészt, kontinenst, várost, területet stb. szoktak, nem nőt. 😁
2018. aug. 5. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. A nőket nem 'meghódítani' kell. Vagy eleve jó vagy nekik úgy ahogy vagy, vagy a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem. Hidd el, tapasztalatból beszélek, amelyik nő eddig összejött velem, azért egy cseppet sem kellett küzdenem. Ha már vergődnöd kell valaki miatt, akkor már a fene megette az egészet, legalábbis én amikor úgymond meg akartam hódítani nőket, akkor nem igazán értékelték a kitartásomat, hanem szimplán boldondnak tituláltak, vagy kijelentették, hogy ha újra randira hívom őket, az már zaklatásnak számít.
2018. aug. 5. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Erre nincs recept, mivel mások vagyunk mi nők, más érzelem- és gondolatvilággal, más stílussal, más ízléssel. A kérdésed inkább úgy értelmezendő, hogyan ismerkedj, hiszen a meghódítás már feltételezi az ismeretséget, akkor pedig az adott nőre kell figyelni, és minél jobban megismerni, hogy tudd, hogyan válhat komolyabbá a dolog és hogyan tarthatod meg.
2018. aug. 5. 21:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi kommenteket! Kiszemelt még nincs, de nem is tudom ,hogy hol próbálkozhatnék. Egyedül elmenni bárhová az nem túl szerencsés én szerintem.
2018. aug. 5. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:

4-esnek igaza van. Vagy úgy megy az ismerkedési folyamat mint a karikacsapás vagy sehogy.

Ha keresi a társaságodat egy lány aki neked nem tetszik akkor ő ezen nem fog tudni változtatni bárhogy is igyekszik. A nők is így vannak ezzel.

Ez a barátzóna kifejezés hülyeség. Aki a nőnek nem tetszik az nem barátzónába kerül hanem csak a kihasználható kategóriába. Ez alatt azt kell érteni hogy időtöltésnek jó mert van pénze vagy autója vagy ideális lelki kuka.

Ha egy nő az exéről kezd beszélni vagy bármilyen más negatív élményeiről akkor köszönj el illedelmesen.

27 évesen gondolnám hogy van abban gyakorlatod hogy felismerd hogy egy nőnek bejössz vagy nem.

2018. aug. 5. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!