Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a férfiaknak? Aki szereti, az nem kell neki, de sír a szája, mert a könnyű nőcske megcsaltam, lehúzta, unalmas. Akkor mégis mi kell nektek?
Több mint fél év után, ha hanyagolja valaki a másikat, akkor ne merjen se szemrehányást tenni, se megjegyzést a másik valasztotjára.
Amíg egyedül voltam, el lehetett velem menni ide oda, mert ha kinyitottam a szám nem mosolygott a fél világ, illettem az érdeklődési körébe, de fel sem merültem mint nő, akkor amikor én végre kialakítok egy kapcsolatot mással, ő meg futkosson az után aki után csak akar, ne szóljon be, hogy "EZ MIATT HANYAGOLSZ".
Ugyanaz vagy nőben, ami az itt rinyáló szűzfiúk!
Jaj, kövérkés vagyok, meg nem is túl jóképű, meg a gép előtt élem az életem, de nem kellek a menő csajnak, pedig a belsőm olyan szép, mint a Louvre...
Te ugyanezt nyomod, gondolom kinézetre esélyed sincs egy menő férfinél, így mindegyik szemét.
Pedig a férfiak 90%-a a szomszéd lány típusért van megveszve, nem a pláza cirkálókért, ha te a szomszéd lány kategóriába sem férsz bele, akkor irány a sport rovat, nem a párkapcsolatokkal kezd
Igazából nem értem mi a bakod ezzel.
Mindenféle ember van. Egyértelmű, hopgy nem ilyen férfival fogsz összejönni. Szóval őket kiselejtezed .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!