Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi kell a férfiaknak? Aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a férfiaknak? Aki szereti, az nem kell neki, de sír a szája, mert a könnyű nőcske megcsaltam, lehúzta, unalmas. Akkor mégis mi kell nektek?

Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 09:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Több mint fél év után, ha hanyagolja valaki a másikat, akkor ne merjen se szemrehányást tenni, se megjegyzést a másik valasztotjára.

Amíg egyedül voltam, el lehetett velem menni ide oda, mert ha kinyitottam a szám nem mosolygott a fél világ, illettem az érdeklődési körébe, de fel sem merültem mint nő, akkor amikor én végre kialakítok egy kapcsolatot mással, ő meg futkosson az után aki után csak akar, ne szóljon be, hogy "EZ MIATT HANYAGOLSZ".

2018. aug. 5. 10:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Csinos nem mű nő aki kedves, korrekt, és szeret. Az a nő kéne aki állítólag szeret, de barát extrákon többre nem kellek neki, mert nem veszek hitelből bmw-t amit vele tankoltatok határozottan f45agyerekként, kocka hassal, előadva hogy apu háza vidéken az én sajátom...
2018. aug. 5. 10:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz vagy nőben, ami az itt rinyáló szűzfiúk!

Jaj, kövérkés vagyok, meg nem is túl jóképű, meg a gép előtt élem az életem, de nem kellek a menő csajnak, pedig a belsőm olyan szép, mint a Louvre...

Te ugyanezt nyomod, gondolom kinézetre esélyed sincs egy menő férfinél, így mindegyik szemét.

Pedig a férfiak 90%-a a szomszéd lány típusért van megveszve, nem a pláza cirkálókért, ha te a szomszéd lány kategóriába sem férsz bele, akkor irány a sport rovat, nem a párkapcsolatokkal kezd

2018. aug. 5. 11:14
 14/17 A kérdező kommentje:
😂
2018. aug. 5. 11:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem most egy nedves, forró, szűk, lüktető hüvely, köré nőve lehetőleg egy emocionálisan fejlett, kedves, hűséges, szenvedélyes, odaadó nővel. 🙃
2018. aug. 5. 11:42
 16/17 Gymnospermatophyta ***** válasza:
Egy újabb általánosítás, egy újabb kérdező aki csalódott és összetörték a szívét. Hiába magyaráznál neki, csak a sajátját hajtja. Majd lesz jobb is, nyugi.
2018. aug. 5. 12:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Igazából nem értem mi a bakod ezzel.

Mindenféle ember van. Egyértelmű, hopgy nem ilyen férfival fogsz összejönni. Szóval őket kiselejtezed .

2018. aug. 5. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!