Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy lányba, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy lányba, de bárhogyan is próbálkoztam, nem jártam sikerrel, nem áll szóba velem. Mit tehetek most?

Figyelt kérdés
Próbáltam és nem sikerült sehogy. Hogyan kellene csinálnom, hogy máskor ne így történjen.

2018. aug. 1. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát őszintén szolva jobban jàrsz te nélküle .Ha mégis beadnà a derekàt akkor jol megszivatnàm hagy érezze a súlyàt a dolognak.De gondolom te nem ilyen vagy ugyhogy csak annyit mondok hogy tilsd le lépj tovàbb.
2018. aug. 2. 17:45
 12/12 A kérdező kommentje:

Szerintem is a tovább lépés a legjobb megoldás. Végül is semmi nem történt, egyoldalú volt, én játszottam túl az agyamat, annyira szerettem volna őszinte érzelmeket táplálni és kedvességet nyújtani valakinek.

Ebből azt a tanulságot szűrtem le, hogy máskor sokkal jobban meg kell néznem, hogy kinek is szeretnék én ilyet nyújtani, kihez közeledek én teljes őszinteséggel.

2018. aug. 2. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!