Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy filmben szereplő karakterbe. Ez most mi?
35/n
#9, 10 éve vagyok házas, van 2 gyerekünk, és szerelmes vagyok a férjembe. Ne általánosíts, azért, mert neked érzelemmentes kapcsolataid vannak...
Kérdező, ha hiányzik az ölelés, öleld meg a férjed! Ha hiányzik a csók, csókold meg! Ha hiányzik a szex, mássz rá! Nem csak a férfinek kell kezdeményeznie, főleg nem párkapcsolatban.
2018. júl. 28. 22:12
12/23 A kérdező kommentje:
Szoktunk szexelni, csak hiányzik azon kívül a gyengédség. Amúgy minden más jól működik.
Biztos valami Rambó vagy Svarcenegger az aki fogaival fogja fel a dárdát és egyedül kiírt egy fél országnyi emberből álló sereget...
2018. júl. 28. 22:51
14/23 A kérdező kommentje:
Szmütyi ezt nem találtad el. :-)
#5 valami elképesztően naiv és ostoba vagy. Ez a felnőtt párkapcsolat kategória, csak szólok.
2018. júl. 28. 23:15
Majd elmúlik. Nekem is megtetszenek néha színészek, akkor lenyomok a filmjeikből egy maratont, aztán néhány hét alatt megunom őket. A kapcsolatomban meg nem történik semmi, mármint semmi rossz. Megy tovább az élet. Vesszőparipám, hogy emlős állatok vagyunk, akiknek a hormonrendszere nem az holtomiglan-holtodiglan vak és süket szerelemre lett tervezve. Egyáltalán nem szokatlan, hogy más is megtetszik, ez a biológiánk. Ahogy jött úgy el fog múlni. Egy hónap múlva majd röhögsz ezen a kérdésen. Ha valós ember iránt éreznél ilyet na az aggodalomra adna okot, mert az állandó találkozás miatt nem tudna elmúlni ez a fellángolás, de így el fog múlni, nyugi.
2018. júl. 28. 23:27
Én az In to the Badlands sorozat Özvegy szereplőjèbe vagyok szerelmes.
Micsoda nő, istenem!
A többi sem rossz :)
2018. júl. 28. 23:40
18/23 A kérdező kommentje:
Hát történt már hasonló valós személyekkel is. Szerencsére tényleg elmúlik elég hamar, de azért érdekes dolog ez..
Ha úgy érzed, nem kapsz elég gyengédséget, akkor igen, tedd szóvá! Persze parancsra nem lehet ölelgetni, de lehet arról beszélgetni, hogy miért változott a helyzet. és ha elindul egy értelmes beszélgetés, abból ki fog sülni valami. Lehet, hogy az, nem érdemes folytatnotok, de az is egy megoldás. Jobb, mint a langyos víz.
2018. júl. 28. 23:46
Jézus hogyan lehet beleszeretni egy csak tv-n keresztül látott emberbe ? Ez nem szerelem csak egy rajongó vagy.
Ha külföldi híres színészről van szó úgy sem találkoztok sose ha találkoznátok is szóba se állna veled.
Szóval a párkapcsolatodra nincs veszéllyel
Ha a szomszéd fiúcska lenne az már gond lenne. Fantáziálgass csak addig is jobban teljesítesz a pároddal.
2018. júl. 29. 11:06
Kapcsolódó kérdések: